Michael Verstraeten

Eigenaar, personal trainer, gewichtsconsulent & lifestylecoach

Personal training, Bootcamp indoor/ outdoor, Boxfit, Core stability, CrossHit, Box & Crosskids, Flexibility, Strength & Power, Vitality

De ervaringen die ik als personal trainer heb opgedaan sterken mij in de overtuiging, dat personal training (persoonlijke begeleiding), gezonde voeding en positieve coaching 24/7 de 3 ingrediënten zijn tot succes! Mijn missie is om mensen een stukje gezondheid en levensgeluk terug te geven. Daarom luidt mijn visie: ‘Samen naar een gezonde levensstijl!’

Daniëlle Verstraeten

Personal trainster, gewichtsconsulente, lifestylecoach & administratie

Personal training, Bootcamp indoor, Boxfit & Core stability 

Samen met mij leer je op een gezonde manier de juiste keuzes maken en word je bewust van je huidige voedingspatroon. Na een studie gewichtsconsulent succesvol te hebben afgerond wil ik graag mijn enthousiasme overbrengen bij cliënten om samen een behandelplan op te stellen hoe we jouw doel kunnen behalen op gebied van je voeding. Voeding is voor 80% bepalend en is daarom essentieel om je doel te realiseren.

Ik ben persoonlijk niet van diëten zoals de bekende koolhydraatarme/ crashdiëten en de shakes. Maar juist je huidige voedingspatroon grondig onder de loep te nemen. Wat gaat goed? Wat kan beter? Hoe gaan we dit op een gezonde manier aanpakken? Met meer aandacht en persoonlijke begeleiding zal ik je dit bewuster maken. Want geloof mij, gezond eten is lekker, niet saai en hoeft niet veel tijd te kosten.

Bob Altena

Personal trainer & lifestylecoach

Personal training, Bootcamp indoor & CrossHit

Jarenlang heb ik de atletieksport, te weten de Tienkamp, beoefend op internationaal top niveau. Vaak ging dit spreekwoordelijk gezegd gepaard met de nodige “bloed, zweet en tranen”. Maar…, dankzij mijn topsportcarrière heb ik ook vaardigheden en eigenschappen ontwikkeld waar ik en anderen tot op de dag van vandaag profijt van hebben. Zo zet ik door waar een ander al was afgehaakt, zie ik kansen waar een ander obstakels ziet en ben ik bereid alles te geven om samen met de klant zijn of haar doelen te bereiken!

Immers, de gevloeide “bloed, zweet en tranen” wegen niet op tegen de smaak van het succes!

Davy Versluis

Personal trainer & lifestylecoach

Personal training, Bootcamp indoor, Boxfit, Core stability, CrossHit, Flexibility & Strength & Power

Van jongs af aan ben ik altijd sportief geweest en heb ik verschillende sporten beoefend. Al snel had ik voor mezelf besloten dat ik van mijn hobby mijn beroep wilde maken en ben op mijn 16de gestart met mijn MBO opleiding Sport en Bewegen, daarna heb ik de HBO opleiding Sporthogeschool behaald en heb ik een cursus gevolgd voor personal trainer. Op mijn 17de ben ik begonnen met werken als fitness instructeur en heb ik jarenlang ervaring op kunnen doen op het gebied van training. Ik ben een doelgericht persoon en altijd op zoek naar uitdagingen. Door deze instelling en het stellen van doelen ben ik altijd bezig om een betere versie van mijzelf te maken.

Samen met de klanten ga ik ervoor zorgen dat jullie op een leuke manier doelen gaan behalen en gaan werken aan de beste versie van jezelf!

Pleun Dekkers

Personal trainster & lifestylecoach

Personal training, Bootcamp indoor, Boxfit, Core stability, CrossHit, Flexibility, Strength & Power & Vitality

Als je het hebt over ‘van je hobby je werk maken’, is dat een uitspraak die perfect bij me past. Van kleins af aan ben ik altijd met sport bezig geweest. Door de grote interesse in sport heb ik de HBO-studie Sportkunde gedaan, welke ik in 2015 heb afgerond. In mijn derde jaar heb ik mijn Personal Training diploma’s behaald en aansluitend ook mijn Sportmassage diploma. Inmiddels ben ik al een aantal jaren werkzaam als Personal Trainer en Lifestyle coach.

Zelf ben ik al jaren actief in de sportschool. Begin 2017 ben ik gestart met competitief Powerliften. In eerste instantie als leuke hobby, maar het is zo goed uitgepakt dat ik in de top 3 van Nederland sta en deelneem aan het WK.

Sporten is dan ook mijn passie en ik sta er voor om met de kennis en ervaring die ik heb, ook jou naar een gezonde levensstijl te begeleiden. Om met mijn enthousiasme te zorgen dat ook jij fysiek én mentaal het beste uit jezelf haalt!