Michael Verstraeten

Eigenaar, personal trainer, gewichts- en voedingsconsulent & leefstijlcoach

Personal Training & Circuit Training

De ervaringen die ik als personal trainer heb opgedaan sterken mij in de overtuiging, dat personal training (persoonlijke begeleiding tijdens je training), een gezond en bewust voedingspatroon aanleren in combinatie met positieve coaching (stok achter de deur) de 3 ingrediënten zijn tot succes! Mijn missie is om mensen een stukje gezondheid en levensgeluk terug te geven. Daarom luidt mijn visie: ‘Samen naar een gezonde levensstijl!’

Daniëlle Verstraeten

Personal trainster, gewichts- en voedingsconsulente, leefstijlcoach & administratie

Personal Training & Cross Training

Samen met mij leer je op een gezonde manier de juiste keuzes maken en word je bewust van je huidige voedingspatroon. Na een studie gewichtsconsulent succesvol te hebben afgerond wil ik graag mijn enthousiasme overbrengen bij cliënten om samen een behandelplan op te stellen hoe we jouw doel kunnen behalen op gebied van je voeding. Voeding is voor 80% bepalend en is daarom essentieel om je doel te realiseren.

Ik ben persoonlijk niet van diëten zoals de bekende koolhydraatarme/ crashdiëten en de shakes. Maar juist je huidige voedingspatroon grondig onder de loep te nemen. Wat gaat goed? Wat kan beter? Hoe gaan we dit op een gezonde manier aanpakken? Met meer aandacht en persoonlijke begeleiding zal ik je dit bewuster maken. Want geloof mij, gezond eten is lekker, niet saai en hoeft niet veel tijd te kosten.

Bob Altena

Personal trainer & leefstijlcoach

Personal Training & Circuit Training

Jarenlang heb ik de atletieksport, te weten de Tienkamp, beoefend op internationaal top niveau. Vaak ging dit spreekwoordelijk gezegd gepaard met de nodige “bloed, zweet en tranen”. Maar…, dankzij mijn topsportcarrière heb ik ook vaardigheden en eigenschappen ontwikkeld waar ik en anderen tot op de dag van vandaag profijt van hebben. Zo zet ik door waar een ander al was afgehaakt, zie ik kansen waar een ander obstakels ziet en ben ik bereid alles te geven om samen met de klant zijn of haar doelen te bereiken!

Immers, de gevloeide “bloed, zweet en tranen” wegen niet op tegen de smaak van het succes!

Davy Versluis

Personal trainer, leefstijlcoach & revalidatietrainer

Personal Training, Circuit Training, Cross Training & Strength Training

Van jongs af aan ben ik altijd sportief geweest en heb ik verschillende sporten beoefend. Al snel had ik voor mezelf besloten dat ik van mijn hobby mijn beroep wilde maken en ben op mijn 16de gestart met mijn MBO opleiding Sport en Bewegen, daarna heb ik de HBO opleiding Sporthogeschool behaald en heb ik een cursus gevolgd voor personal trainer. Op mijn 17de ben ik begonnen met werken als fitness instructeur en heb ik jarenlang ervaring op kunnen doen op het gebied van training. Ik ben een doelgericht persoon en altijd op zoek naar uitdagingen. Door deze instelling en het stellen van doelen ben ik altijd bezig om een betere versie van mijzelf te maken.

Samen met de klanten ga ik ervoor zorgen dat jullie op een leuke manier doelen gaan behalen en gaan werken aan de beste versie van jezelf!

Rowan van den Heuvel

Personal trainer & leefstijlcoach

Personal Training & Circuit Training

Vanaf jongs af aan ben ik altijd enorm sportief geweest. Toen wist ik al dat ik later iets in de sport wilde gaan doen. Met een brede achtergrond van het beoefenen van sporten o.a. voetbal, tennis, duiken, kickboksen, MMA en niet te vergeten de krachtsport. Ik ben begonnen op het CIOS in Sittard waar ik de basisopleiding heb gevolgd tot fitnessinstructeur. Hier kwam ik erachter wat ik allemaal met mijn passie kon doen.  Omdat ik niet hou van stilzitten ben ik nu militair sportinstructeur, NASM personal trainer, sportmasseur en leefstijl en preventie adviseur.

In 2014 ben ik gestart bij defensie met het doel om militair sportinstructeur te worden. Tot op heden ben ik nog steeds een enthousiaste en gedreven instructeur en wil ik het beste bij elk individu naar bovenhalen. Ook binnen Defensie ligt daardoor o.a. mijn specialisatie op Strength & Conditioning.

Door mijn gevolgde opleidingen bij Defensie heb ik een aantal eigenschappen sterk ontwikkeld, hoge mate van discipline, een sterk doorzettingsvermogen en ben zeer resultaat gericht!

‘’Beginnen valt niet mee. Doorzetten wordt beloond!’’

Dave Peeters

Personal trainer & leefstijlcoach

Personal Training, Circuit Training & Hyrox Training

In tegenstelling tot mijn collega’s had ik vroeger eigenlijk niet zo veel met sport. Als kind heb ik een tijdje gezwommen bij ZPC De Rog , maar verder was het niet mijn ding (althans dat dacht ik).

In 2010 kwam hier verandering in omdat ik merkte dat ik totaal niet fit was. Ik schreef me in bij de sportschool en ging me online verdiepen in voeding. Sindsdien ben ik nooit meer gestopt met sporten. Ik heb me in die jaren voornamelijk bezig gehouden met krachtsport, hardlopen, zwemmen en mountainbiken. Momenteel ben ik aan het trainen voor de Ironman 70.3 in Maastricht.

In 2013 heb ik de keuze gemaakt om te beginnen aan de Fontys Sporthogeschool. Hier heb ik mijn HBO Bachelor Sportkunde behaald waardoor ik mijn praktische ervaring heb kunnen aanvullen met theoretische kennis. Inmiddels ben ik al een aantal jaren aan het werk als personal trainer, bootcamp instructor en leefstijl coach.

Wil jij afvallen? Of heb jij andere sportieve doelen? Zoek jij hierin de combinatie van sport, bewegen, en voeding? Dan kan ik je helpen om die doelen te bereiken.
Samen gaan we er voor zorgen dat jij je weer fit voelt, op een gezond gewicht komt, en weer lekker in je vel zit. Dit alles op een goed onderbouwde manier die realistisch en vooral ook vol te houden is.

Jannes Houben

Personal trainer & leefstijlcoach

Personal Training & Circuit Training

Ik heb altijd een passie gehad voor de sport. Het begon al toen ik 3 maanden oud was met zwemmen en het is daarna nooit meer gestopt. Van mijn 5de tot mijn 10de heb ik gevoetbald en rond mijn 8ste tot mijn 18de heb ik met heel veel passie triatlon beoefend.

Na mijn middelbare school heb ik daarom ook de keuze gemaakt om de opleiding CIOS te gaan volgen in Sittard. Tijdens de opleiding heb ik me gespecialiseerd tot fitnesstrainer, NASM-personal trainer en sportmasseur.

De afgelopen 5 jaar heb ik als fitnessinstructeur en personal trainer gewerkt in een sportschool en bij een personal trainingsstudio. Door de opgedane ervaring ben ik ervan overtuigd dat iedereen zijn doelen kan halen als je ervoor gaat onder de juiste begeleiding.

Door mijn enthousiasme, passie en ervaring voor het coachen zal ik je zo goed als mogelijk begeleiden.

Jelle Houben

Personal trainer & leefstijlcoach

Personal Training & Circuit Training 

Ik heb altijd een passie gehad voor de sport.

Bas Zegveld

Personal trainer & leefstijlcoach

Personal Training & Cross Training

Ik heb altijd een passie gehad voor de sport.

Lynn Rademaekers

Personal trainer & leefstijlcoach

Personal Training & Circuit Training

Ik heb altijd een passie gehad voor de sport.