Michael Verstraeten

Eigenaar, personal trainer, gewichts- en voedingsconsulent & leefstijlcoach

Personal Training, Circuit Training & High Intensity Training

De ervaringen die ik als personal trainer heb opgedaan sterken mij in de overtuiging, dat personal training (persoonlijke begeleiding tijdens je training), een gezond en bewust voedingspatroon aanleren in combinatie met positieve coaching (stok achter de deur) de 3 ingrediënten zijn tot succes!

Mijn missie is om mensen een stukje gezondheid en levensgeluk terug te geven. Daarom luidt mijn visie: ‘Samen naar een gezonde levensstijl!’

Daniëlle Verstraeten

Personal trainster, gewichts- en voedingsconsulente, leefstijlcoach & administratie

Personal Training & Cross Training

Samen met mij leer je op een gezonde manier de juiste keuzes maken en word je bewust van je huidige voedingspatroon. Na een studie gewichtsconsulent succesvol te hebben afgerond wil ik graag mijn enthousiasme overbrengen bij cliënten om samen een behandelplan op te stellen hoe we jouw doel kunnen behalen op gebied van je voeding. Voeding is voor 80% bepalend en is daarom essentieel om je doel te realiseren.

Ik ben persoonlijk niet van diëten zoals de bekende koolhydraatarme/ crashdiëten en de shakes. Maar juist je huidige voedingspatroon grondig onder de loep te nemen. Wat gaat goed? Wat kan beter? Hoe gaan we dit op een gezonde manier aanpakken? Met meer aandacht en persoonlijke begeleiding zal ik je dit bewuster maken. Want geloof mij, gezond eten is lekker, niet saai en hoeft niet veel tijd te kosten.

Bob Altena

Personal trainer & leefstijlcoach

Personal Training & Circuit Training

Jarenlang heb ik de atletieksport, te weten de Tienkamp, beoefend op internationaal top niveau. Vaak ging dit spreekwoordelijk gezegd gepaard met de nodige “bloed, zweet en tranen”. Maar…, dankzij mijn topsportcarrière heb ik ook vaardigheden en eigenschappen ontwikkeld waar ik en anderen tot op de dag van vandaag profijt van hebben. Zo zet ik door waar een ander al was afgehaakt, zie ik kansen waar een ander obstakels ziet en ben ik bereid alles te geven om samen met de klant zijn of haar doelen te bereiken!

Immers, de gevloeide “bloed, zweet en tranen” wegen niet op tegen de smaak van het succes!

Davy Versluis

Personal trainer, leefstijlcoach & revalidatietrainer

Personal Training, Circuit Training, Cross Training & Strength Training

Van jongs af aan ben ik altijd sportief geweest en heb ik verschillende sporten beoefend. Al snel had ik voor mezelf besloten dat ik van mijn hobby mijn beroep wilde maken en ben op mijn 16de gestart met mijn MBO opleiding Sport en Bewegen, daarna heb ik de HBO opleiding Sporthogeschool behaald en heb ik een cursus gevolgd voor personal trainer. Op mijn 17de ben ik begonnen met werken als fitness instructeur en heb ik jarenlang ervaring op kunnen doen op het gebied van training. Ik ben een doelgericht persoon en altijd op zoek naar uitdagingen. Door deze instelling en het stellen van doelen ben ik altijd bezig om een betere versie van mijzelf te maken.

Samen met de klanten ga ik ervoor zorgen dat jullie op een leuke manier doelen gaan behalen en gaan werken aan de beste versie van jezelf!

Bas

Personal trainer & leefstijlcoach

Personal Training & Cross Training

Sport is een rode draad in mijn leven. Van schaatsen tot basketbal, van survival runs tot mountainbiken. Uiteindelijk is ook de liefde voor crossfit daaraan toegevoegd. Na één jaar crossfit werd ik gevraagd om als coach aan de slag te gaan. Zo heb ik voor mijn ontwikkeling de crossfit trainer level 1 en 2 en crossfit weightlifting trainer level 1 en 2 behaald. Om niet doelloos te trainen, blijf ik mij fysiek en mentaal uitdagen tijdens crossfit en (ultra) trailrun wedstrijden.

In mijn lessen probeer ik mijn passie voor de sport over te brengen door jou te motiveren en stimuleren om op een technisch juiste manier het uiterste uit jezelf te halen. Fysiek, maar ook soms mentaal door net een extra stapje meer te vragen van jou.

Lynn Rademaekers

Personal trainer & leefstijlcoach

Personal Training & Circuit Training

Ik heb altijd passie gehad voor de sport. Ik beoefen al heel mijn leven fanatiek volleybal. Hier zit daarom ook veel tijd en passie in. Door het fanatieke sporten kwam ik erachter dat ik hier mijn beroep van wilde maken.

Na mijn middelbare school heb ik daarom ook de keuze gemaakt om HBO sportkunde te gaan studeren in de kant van beweeg-leefstijlcoach, waar ik bijna aan ben afgestudeerd. Ik ben er van overtuigd dat iedereen zijn doelen kan halen als je er volledig voor gaat. Door mijn passie en jeugdig enthousiasme zal ik je zo goed mogelijk begeleiden.

Regina Peters

Personal trainer & leefstijlcoach

Personal Training & Circuit Training

3 woorden die mij en mijn trainingen het beste omschrijven zijn; Obstakel junkie, gepassioneerd & ambitieus. Correcte aansturing, het beste uit jezelf halen & finisher!

Mijn passiesporten zijn: Obstacle Course Running (OCR), paardrijden en krachttraining in de fitness.

In mijn trainingen vind ik correcte aansturing en houding het belangrijkste. Vanuit die basis kun je namelijk het beste uit jezelf en lichaam halen. Aan het einde van je workout nog even stuk gaan op een finisher is voor mij het fijnste dat er is.

Mijn favoriete oefening; Burpees!

Aileen Tuasuun

Personal trainer & leefstijlcoach

Personal Training, Cross Training & High Intensity Training

Ik geef op zaterdagochtend training. Zelf doe ik al een aantal jaren met veel passie en plezier aan CrossFit & Weightlifting. Daarvoor heb ik jarenlang gebasketbald en jeugd basketbal gecoacht in Weert, waar ik ook vandaan kom.

Ik ga mijn best doen om jullie de met juiste technieken lekker te laten trainen en sterker te laten worden!