Voeding

Bij een gezonde levensstijl hoort ook de juiste voeding. Op basis van jouw wensen wordt er een voedingsschema op maat gemaakt door een erkend gewichtsconsulent, dat ervoor zorgt dat jij de juiste hoeveelheden calorieën en essentiële voedingstoffen binnen krijgt die jouw lichaam nodig heeft om optimaal te functioneren en presteren zoals; koolhydraten, eiwitten, vetten, vitamines en mineralen. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van ’’gewone’’ gezonde voeding die in elke supermarkt verkrijgbaar is. Het is dus geen dieet!

Veel mensen gebruiken het basis voedingspatroon waarbij ze 3 keer per dag eten; ontbijt, lunch en het diner waarbij het ontbijt ook nog eens vaak wordt over geslagen vanwege tijd of geen honger. Tussendoortjes worden dan genoten in de vorm van ongezonde voedingsmiddelen met vele suikers en verzadigde vetten zoals koekjes, snoep, chips en alcohol (dikmakers).

Je zult daarom echter wel open moeten staan voor een verandering in je voedingspatroon! Door meerdere keren per dag bewust, gevarieerd en gezond te eten en drinken activeer je je stofwisseling of metabolisme waardoor het kacheltje/ kampvuur in het lichaam weer gaat branden zodat je samen met het bewegen en coachen weer op je ideale streefgewicht komt of blijft! En als de resultaten goed zijn en je stofwisseling optimaal draait mag je best een keer genieten zodat je jouw nieuwe voedingspatroon ook vol kunt blijven houden. Maar geloof me je wil niet eens meer terug naar je oude levensstijl nu je je vele malen fitter voelt met de juiste voeding op maat!

Door iedere week een voedingsschema op maat te krijgen met onze eigen app, de juiste begeleiding en tips van mij als erkend gewichtsconsulent zorgen we samen dat jouw eetpatroon weer gezond, verantwoord en toch lekker is!

Zorgverzekeraars vergoeden jaarlijks het Michael Verstraeten Personal Training, Voeding & Coaching programma (voeding) tot maximaal 400euro omdat wij aangesloten zijn bij de BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland).

SAMEN NAAR EEN GEZONDE LEVENSSTIJL?

Kan ik je helpen?

Laat hieronder uw gegevens achter voor een gratis adviesgesprek. Ik neem zo snel mogelijk telefonisch contact met u op. Direct een afspraak inplannen? Bel dan naar 06 228 364 54.

Bel mij terug!