Personal Training

Personal training is een training aangepast op jouw doelstelling en belastbaarheid. Op basis van testen en analyses wordt er een trainingsschema op maat gemaakt. Bij personal training krijg je volledig de aandacht en begeleiding die je wenst en zul je samen met je personal trainer werken aan een duurzaam resultaat voor een gezonde levensstijl.

Wat je persoonlijke doel ook is; fitter worden, lekker in je vel zitten, afvallen, conditie verbeteren, spieren versterken, strakker worden; ik sta voor je klaar want jouw doel is ook mijn doel.

Ook bewuster zijn van houdingen om een eventuele disbalans uit je lichaam te halen door onderactieve spieren extra te trainen of overactieve spieren te ontspannen is een belangrijk onderdeel van mijn training. Uiteindelijk willen we (bestaande) blessures of klachten voorkomen/ genezen om maximaal te presteren en daardoor het uiterste uit jouw training te halen.

Lekker een uur intensief trainen in mijn studio: Personal Gym Cranendonck, thuis of outdoor in de regio Cranendonck (Budel, Budel-Schoot, Budel-Dorplein, Gastel, Soerendonk & Maarheeze), Hamont en omgeving waar flexibiliteit, balans, core, kracht en uithoudingsvermogen verwerkt worden in een training op maat.

Daarbij mag je ook onbeperkt deelnemen aan mijn groepstrainingen: Boksfit, Bootcamps, Circuit, Crossfit, High Intensity, Strength & Open gym zodat ik je meerdere keren in de week onder mijn hoede heb en hierdoor een ideale stok achter de deur voor je kan zijn! Ook krijg je eventueel trainingsschema’s mee naar huis om in je eigen tijd trainingen te herhalen en hierdoor een optimaal resultaat te behalen.

De trainingen zijn functioneel waarbij je meerdere spiergroepen tegelijk traint met verschillende trainingsmethoden en trainingsmaterialen zoals medicijnballen, BOSUbal, fitnessbal, elastieken, TRX, battleropes, plyobox, dumbells of gewoon met eigenlichaamsgewicht.

Op een leuke manier je lichaam uitdagen met als doel om jou dat fitte gevoel weer terug te geven met het I’M READY COACHING PROGRAM!

*Het is nu ook mogelijk om in een duo of in een small group te trainen in mijn studio: Personal Gym Cranendonck.

SAMEN NAAR EEN GEZONDE LEVENSSTIJL?

Kan ik je helpen?

Laat hieronder uw gegevens achter voor een gratis adviesgesprek. Ik neem zo snel mogelijk telefonisch contact met u op. Direct een afspraak inplannen? Bel dan naar 06 228 364 54.

Bel mij terug!