Groepstrainingen

Naast jouw Personal Training abonnement mag je wekelijks onbeperkt gebruik maken van onze groepstrainingen. Maar wil jij alleen deelnemen aan onze Groeps Trainingen dan hebben wij in ons 10-jarig jubileum jaar de perfecte match voor jou!

1x, 2x of onbeperkt sporten per week in een modern jasje. Je krijgt namelijk credits per maand. Zo ben je flexibel om zelf je sportmomenten in te plannen!

Onze Trainingen duren 60 minuten en ons uitgebreid lesrooster bestaat uit maar liefst 40 Groeps Trainingen per week zoals; Circuit, Cross, High Intensity, Strength & Workout Of the Day Training en worden gegeven door onze personal trainers. Kwalitatief, uniek in de regio en ideaal voor de vroege vogel want onze eerste Trainingen starten dagelijks om 7:00uur!

Deze groepstrainingen bestaan uit:

Circuit Training

Een intensieve circuittraining in de studio met ballen, touwen, elastieken, gewichten en wekelijks nieuwe trainingen zorgen ervoor dat jij weer plezier hebt in je training en waarbij krachtoefeningen centraal staan. Ook je conditie wordt hierbij op de proef genomen zodat het totaalpakket compleet is en jij in 60 minuten heerlijk alle spieren in je lichaam getraind hebt met deze functionele oefeningen. Door met tijd te werken in plaats van herhalingen is het voor iedereen eerlijk. Zo kan je dus op je eigen niveau sporten en heerlijk afgetraind de studio verlaten met een big smile!

Cross Training

Is een training die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek en tempo training combineert in één trainingsvorm op power niveau. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd (circuitvorm). De oefeningen bestaan voornamelijk uit natuurlijke lichaamsbewegingen zoals duwen, (op)trekken, stoten, werpen, tillen, springen, klimmen en rennen in een work-out of the day (WOD). Met deze trainingsvorm stimuleren we het cardiovasculaire systeem, explosieve kracht en de vetverbranding.

Wil jij jezelf naar een hoger niveau ”tillen”? Elkaar wekelijks motiveren om Cross Training te volgen. Door de passie van onze trainers zal er elke training een leuke & uitdagende WOD voor jou op het programma staan.

High Intensity Training

High Intensity is de nieuwste trend op fitnessgebied; de challenge voor iedereen op het gebied van cardio en kracht met een mix van uithoudingsvermogen en functionele fitness oefeningen.

En hoe gaaf is het om elk jaar met een club fanatieke sporters naar een HYROX event toe te werken. ”Don’t limit your challenges; challenge your limits!”

Open Training

Zelfstandig aan de slag met een programma van je coach. Pure krachttraining (Powerliften)! Het verbeteren van je spierkracht door een programma voor optimaal resultaat. Voor de beste meting is de training daarom ook een aantal weken hetzelfde en houd je je scores & PR (persoonlijk record) bij in een schriftje of in de app. Haal het maximale uit je spieren, train met buddy’s en werk met herhalingen i.p.v. tijd. Show me you’re muscles!

Outdoor Training

Naast onze studio ligt onze hippe outdoor locatie. Deze training is vergelijkbaar met de trainingen indoor zoals Circuit, Boks & Cross Training maar dan heerlijk buiten. Outdoor trainen de trend van 2020-2021 en als het aan ons ligt een blijvertje voor de toekomst! Op naar het vergroten van je VO2-max.

Strength Training

Krachttraining puur sang waarbij je opzoek gaat naar je 1RM (repetition maximum). De maximale belasting waarmee je een beweging met behulp van de juiste oefen-techniek kunt uitvoeren voor één herhaling op bepaalde oefeningen zoals bijvoorbeeld; squat, benchpress & deadlift. Door hier wekelijks mee aan de slag te gaan zul je snel merken dat je progressie boekt op krachtniveau. De coach zorgt voor een ultiem programma, houdt ook je resultaten bij en checkt je houding en techniek om maximaal te kunnen presteren. Op naar dat persoonlijke record!

Workout Of the Day Training

WOD Training oftewel de desbetreffende coach bepaalt de Groeps Training voor die dag! Een Mix van Circuit, Cross, High Intensity & Strength Training waar iedereen aan mee kan doen op zijn eigen tempo & niveau.

Kan ik je helpen?

Laat hieronder uw gegevens achter voor een gratis adviesgesprek. Ik neem zo snel mogelijk telefonisch contact met u op. Direct een afspraak inplannen? Bel dan naar 06 228 364 54.

Bel mij terug!

SAMEN NAAR EEN GEZONDE LEVENSSTIJL?