Diensten

Door je alleen te focussen op het sporten zal je eetpatroon nooit veranderen en zul je je gewenste doelstellingen niet behalen of volhouden. Bewust letten op je voeding zonder te sporten zal er nooit voor zorgen dat jij weer fitter en sterker wordt. Ook die mentale coaching ‘’stok achter de deur’’ om je nieuwe levensstijl vast te houden is zeer belangrijk anders val je weer makkelijk terug in je oude patroon. De één kan niet zonder de ander en daarom zijn mijn diensten: personal training, voeding en coaching mijn 3 ingrediënten tot succes!

Door een totaalpakket op maat aan te bieden gaan we samen voor een duurzaam resultaat. Werken aan een gedragsverandering waarbij we vaker leren opstaan dan vallen zodat we dus uiteindelijk nooit meer terugvallen in oude gewoontes maar die nieuwe levensstijl voor eens en altijd kunnen blijven vasthouden!

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek (waarvoor je je kunt opgeven hier op mijn website) krijgt de coach een goed beeld welke optie van training bij je past. Personal training; 1:1, samen in duo vorm of in een klein groepje ook wel small group training genoemd in de studio, thuis op locatie of in de buitenlucht. Ook mag je onbeperkt deelnemen aan mijn groepstrainingen; Bootcamp indoor, outdoor & easy, Boksfit, Crossfit, Flex & Power en Strength & Power.

Verder bied ik ook nog originele teambuildingsdagen aan waarbij mijn 3 pijlers: personal training, voeding & coaching op een ludieke manier toegepast worden om er zo samen met jouw bedrijf, buurtvereniging, sportteam of vriendengroep een geweldige en leerzame dag van te maken.

Hebben mijn diensten je interesse gewekt? Vul je gegevens dan in op mijn website en ik neem zo snel als mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende afspraak of bel: 06 228 364 54.

Personal training

Personal training is een training aangepast op jouw doelstelling en belastbaarheid.

Duo Training

Het personal training traject kun je natuurlijk ook samen met een vriend(in), familielid of collega volgen.

Small Group Training

Personal training in groepsverband vanaf 5 personen onder de naam small group training.

Groepslessen

Groepslessen duren 60 minuten. Kies uit Bootcamp, Box fit of Cross fit.

Voeding

Op basis van jou wensen wordt er een voedingsschema op maat gemaakt.

Coaching

Oplossingsgericht te werk gaan, geen excuses meer en een stok achter de deur die je helpt om je doelstelling te behalen.

Teambuilding

Op een originele manier de 3 pijlers; beweging, voeding & coaching toepassen in de vorm van een ludieke teambuilding.