Coaching

Oplossingsgericht te werk gaan, geen excuses meer en een stok achter de deur die je helpt om je doelstelling te behalen. Lifestyle coaching is een proces waarbij je continue gemotiveerd en positief gecoacht wordt tijdens de trainingssessies en daarbuiten! Je coach is er dan ook dag en nacht voor je en staat 24/7 voor je klaar. Elke keer als je weer dreigt terug te vallen in je oude patroon helpt je coach je er weer bovenop. We werken dan ook samen aan een gedragsverandering zodat jij dit voor eens en altijd kunt blijven vasthouden. Geen stressgevoelens meer, je beter voelen en terug naar die positieve spiraal zodat je je weer kunt focussen op de leuke dingen in het leven en je weer geniet. Het weer lekker in je vel zitten en fit zijn moet dan uiteindelijk doel nummer 1 zijn!

Jouw eigen personal coach bespreekt met jou je doelen en maakt een plan van aanpak om samen de top te bereiken. Maar de weg naar die top toe moet net zo belangrijk worden om zo die gezonde levensstijl vast te houden en een gewoonte te maken van je nieuwe levenspatroon. Niet alleen door te bewegen en goed op je voeding te letten. Ook rust en herstel is hierbij belangrijk voor lichaam en geest tijdens jouw proces voor optimaal resultaat.

Je leert;

  • Betere en bewuste keuzes te maken zodat je bij drukte en stress toch tijd over hebt voor ontspanning.
  • Mentaal vele malen sterker en zelfverzekerder voelen zodat jij de hele wereld weer aan kunt met het    I’M READY model!
  • Tips en tools om fit te blijven door wekelijks te bewegen in welke vorm dan ook als je maar lekker bezig bent en verantwoord om te gaan met voeding.

Dat is wat lifestyle coaching met je doet en geloof me je wil niet anders meer als je eenmaal dat fitte gevoel ervaren hebt…

’’De helft van je doelstelling heb je al behaald door in jezelf te geloven dat je het kunt. Die andere helft behalen we samen!’’ Jouw doel is dan ook mijn doel.

SAMEN NAAR EEN GEZONDE LEVENSSTIJL?

Kan ik je helpen?

Laat hieronder uw gegevens achter voor een gratis adviesgesprek. Ik neem zo snel mogelijk telefonisch contact met u op. Direct een afspraak inplannen? Bel dan naar 06 228 364 54.

Bel mij terug!