Karin van Dam (55 jaar)

Mijn man kwam met het idee… Zullen wij gaan sporten bij Michael Verstraeten.
Hij zat hier al een tijdje aan te denken, de manier van sporten bij Michael sprak hem aan.

Nou moet je weten dat wij echte Bourgondiërs zijn en ik hier dus in eerste instantie niet gelijk om stond te springen.
Ik heb zeker geen hekel aan sporten maar door onze levensstijl van de afgelopen jaren waren wij flink gegroeid en had ik ook overal blessures gekregen waardoor ik niet meer ging sporten.

Me fitter kunnen voelen zonder al die lichamelijke klachten dat idee stond me wel aan, maar mijn wijntje laten staan en op mijn eten moeten letten niet.
Maar omdat mijn man het echt heel graag wilde en hij het niet zonder mij wilde gaan doen, en de gedachten dat ik me fitter kon gaan voelen heb ik toch gezegd dat ik het wilde proberen.

Toen we daar kwamen kregen we eerst een intake gesprek. De hoofdvraag was: Wat is je doel? Mijn doel was zonder blessures en fitter door het leven te gaan en ietsjes af te vallen. Maar ik wilde zeker mijn wijntje blijven drinken!

Michael moest hier wel om lachen en zei dat ik dat gewoon kon blijven doen maar dat hij me wel bewuster wilde maken van wat we allemaal eten. Via een app kan ik invullen wat ik eet en ik kreeg een inbody meeting , dit bepaalde ook de hoeveelheid calorieën wat ik mocht eten per dag.

1x in de week ga je naar een Small Group Training hier praat je ook bij met je persoonlijke begeleider. Verder kan je zo vaak je wilt gaan sporten onder begeleiding.

Mijn man en ik zijn hier samen aan begonnen in juni 2023. Ik kon gewoon gaan sporten met mijn blessures, hier werden mijn trainingen op aangepast.
Het begin was zwaar, maar wel leuk!
De trainingen zijn zeer gevarieerd, het zijn geen lange duursport trainingen maar het zijn steeds korte momenten met verschillende oefeningen wat het zo leuk maakt.

Na een paar maanden voel je dat de trainingen je al beter af gaan.
aan het invullen van de app, ja… daar moesten we in het begin heel erg aan wennen, maar na een paar weken weten we niet beter. Het maakt je heel bewust van hoeveel calorieën er in iets zit en wat je allemaal naar binnen werkt. Ook in ons eetpatroon konden we een goede balans vinden zodat we toch lekker konden eten en ik ook nog kon genieten van mijn wijntje.

Onze coach Daniëlle gaf hierbij ook goede tips. ”Nu 9 maanden verder voel ik me 10x beter en kan ik zonder blessures en zonder me moe te voelen weer de trap op rennen. Wat een heerlijk gevoel is dit!”

O ja, een prettige bijkomstigheid is ook dat ik zo’n 20 kilo ben afgevallen. Nu hoort het geheel bij ons leven, sporten en bewust eten.Ik ben dan ook mij man zeer dankbaar dat hij met dit idee is gekomen en ik zou het dan ook iedereen willen aanraden.

Birgit van den Berg (41 jaar)

Ik was eigenlijk nooit te dik, fietste naar het werk en bewoog veel.
Na mijn eerste 2 bevallingen kwam ik steeds netjes weer terug op mijn oude gewicht. Na de laatste bevalling ging het gewicht er niet meer af en kwam er zelfs gewicht bij.

In de zomervakantie dacht ik er moet nu echt iets gebeuren, want naast het extra gewicht had ik weinig energie en was ik blij dat als de kinderen in bed lagen dat ik op de bank kon uitrusten! Ik stuitte op de site van Michael Verstraeten en na een snelle intake kon ik samen aan de gang met mijn coach Davy.

”Elke week boekte we resultaat op de weegschaal en al snel voelde ik me fitter en kon ik nadat de kinderen in bed lagen wat meer doen dan op de bank hangen.”

Ik ben in totaal 10 kilo vetmassa kwijt en mijn spieren zijn wat toegenomen in gewicht.

Je mag meer eten dan ik dacht het probleem lag hem dat ik altijd de verkeerde dingen at, maar met de coaching en voedingsapp weet ik nu wat ik moet eten. Het sporten is leuk en motiverend en de trainingen zijn afwisselend.

Mijn doelen waren helder: fitter worden en gewicht verliezen. Beide doelen zijn na een half jaar bereikt en na ga ik er samen met Davy voor zorgen dat dit ook zo blijft.

Marinel Gaken (53 jaar)

Na jaren lang gevoetbald te hebben, was ik op zoek naar een andere sport. Helaas heeft het een tijd geduurd. Gelukkig ging de knop om een klein jaartje geleden. En heb ik me aangemeld bij Michael Verstraeten.

Ik wilde me fitter voelen, meer conditie opbouwen en afvallen. Dit is me gelukt dankzij mijn personal trainer Daniëlle. Door de juiste begeleiding met beweging en voeding hebben we samen de doelen behaald.

”Ook heb ik weer plezier in het sporten gekregen. Iedere keer krijg je gevarieerde trainingen op ieder niveau aangepast. Goede begeleiding van gemotiveerde trainers, zodat je elke training tot het uiterste gaat.”

Het team van Michael motiveert mij en wil bij deze het hele team daarvoor bedanken!

Willem van Gogh (48 jaar)

Ten gevolge van een drukke baan en jaarlijks terugkerende rugklachten is het sporten op een steeds lager pitje komen te staan en uiteindelijk ben ik helemaal gestopt. Hierdoor is het gewicht in de loop der jaren langzaam maar gestaag steeds hoger geworden met alle lichamelijke klachten van dien.

Na advies van enkele vrienden heb ik eind januari dit jaar contact met Michael Verstraeten opgenomen. Nog geen 4 dagen later had ik al mijn eerste training met mijn personal coach Jannes. Hierop volgde een periode van enkele weken waarin de spierpijn in mijn hele lichaam maar niet wilde verdwijnen. Na deze periode voelde ik al snel het effect van de trainingen.

”Ik begon mij steeds fitter te voelen en het gewicht ging gemiddeld met meer dan 1 kilo per week omlaag”

Begin juni had ik mijn streefgewicht bereikt, welke zonder noemenswaardige moeite 4 maanden later nog steeds door de weegschaal wordt aangegeven.

Dit resultaat had ik nooit bereikt als Michael niet zo doortastend op mijn berichtjes had gereageerd. Het feit dat ik al binnen 4 dagen mijn eerste training had, geeft al aan dat hij mij geen ruimte heeft gegeven om alsnog een goed excuus te zoeken om de uitdaging toch niet aan te gaan. Hier ben ik hem (achteraf) zeer dankbaar voor!

27 januari 2023
M: Hee Willem, hoe is het gisteren gegaan bij Jannes?
W: Je moet er eens over nadenken om die wenteltrap te laten aanpassen als je je klanten zo laat afbeulen.
M: Ja een glijbaan naar buiten is beter :p
W: Het is goed gegaan. Wel een beetje spierpijn.
M: Oei de tweede dag voel je die het best 😉
W: Dan mag ik hopen dat je hier vandaag mee bedoeld!!

1 maart 2023
M: Hee Willem & Olga, ik was even benieuwd hoe het programma tot nu toe bevalt samen met jullie coach Jannes? Mocht ik nog iets voor jullie kunnen doen hoor ik het graag.
W: Morgen Michael. De trainingen bevallen goed. Ik begin langzaam de resultaten van de trainingen te voelen. Eerste twee weken bijna continue spierpijn gehad. De laatste weken veel minder en korter. De kilo’s vliegen eraf. Ook de training met Rowan vorige week was zeer prettig/leuk.
M: Ik hoor het je nog zeggen groepstraining weet ik nog niet of ik dat ga volgen maar gewoon wekelijks present! Top

Het bovenstaande is een deel van het mail- en app verkeer, dat ik Michael op 22 januari 2023 had gevraagd om een kennismakingsgesprek. Echter voor deze vraag zit een ruime periode van twijfel (lees: het ontbreken van lef om de confrontatie met mijzelf aan te gaan). Deze periode begon in maart 2022, toen een vriend, die ik nog nooit in een sporttenue had gezien, bij ons binnen kwam gelopen. Na mijn opmerking dat de wonderen nog niet de wereld uit waren, gaf hij aan dat hij sinds enkele maanden bij Michael Verstraeten sporten en hem dit zeer goed beviel. Hij voelde zich in die paar maanden al een stuk fitter dan de jaren daarvoor en raadde mij aan om ook eens contact met hem op te nemen.

Ondanks dat de bovenstaande communicatie met een grap en een grol is, geeft het echter wel een heel goed beeld hoe ik mijn “sportcarierre” bij Michael heb ervaren.

De trainingen werken ook verslavend. Zo verslavend dat het mij, ondanks het nodige gepuzzel lukt om gemiddeld 3 keer per week te gaan en ik het behalen van mijn streefgewicht als een leuke bijkomstigheid beschouw.

Achteraf baal ik er van dat ik er 10 maanden voor nodig heb gehad om contact met Michael Verstraeten op te nemen en ben ik blij dat Michael mij direct daarna geen ruimte heeft gegeven om de confrontatie toch niet aan te gaan.

De trainingen vallen mij soms nog steeds zwaar maar dat komt ook vooral doordat ik, tegen beter weten in, vanaf het eerste moment er vol in ga en ik mij halverwege de training dan tegen kom. Echter ben ik er wel van overtuigd dat dit mij heeft gebracht naar waar ik nu sta. “No pain, no gain”

Algo van Grootel (53 jaar)

”Sporten met professionele begeleiding maakt het verschil”.

‘Toen ik in oktober 2020 ben begonnen bij Michael Verstraeten had ik een uitdagend doel. Dit doel is ontstaan vanuit een weddenschap, in september 2020 zei mijn zoon Corné (die altijd al sportief fitness doet). “Pap zoals je nu hier in de keuken staat als iemand boven de 50 jaar, gaat het jou nooit meer lukken om nog een six-pack te krijgen net als ik”, lachte hij.

Nadat we op de weegschaal zijn gaan staan, schrok ik even van de 103kg. Oké dan wedden we nu dat ik in de zomer van 2023 ook een six-pack heb. Afgesproken en er werd handje geklapt. Dus ik moest aan de slag, eerst naar een diëtiste, leuk maar daar moet natuurlijk ook beweging bij. Zo ben ik uitgekomen bij Michael Verstraeten, Personal Training, Voeding & Coaching. Dé combinatie voor mijn doel met professionele begeleiding.

Bij het intake gesprek voor het eerst op de InBody meting was het inmiddels 97kg met een spiermassa van 44,7% en een vetpercentage van 17,9%. “Zo chefkok, werk aan de winkel”, zei Michael.

Ik ben gestart met Davy als mijn personal coach, één op één word je meteen gecorrigeerd en blijf je alert op je houding, zo kreeg ik alle oefeningen goed onder de knie. 1x keer in de week personal coaching en 3x keer in de week meedoen met een circuit training. Daarbij werd er wekelijks de voeding doorgenomen en langzaam gingen de kilo’s eraf en de spieren erbij.

Alle coaches bij welke training dan ook zijn continue met de groep bezig en zijn altijd alert op de juiste houding tijdens de afwisselende oefeningen. Zo blijven de lessen leuk om te doen.

Er worden door het jaar heen ook leuke sportieve activiteiten georganiseerd zoals bijvoorbeeld: het Tiger Festival, de Tiger Teams en Tiger Games met afsluitende barbecue. En er worden verschillende leuke en leerzame workshops gegeven over bijv: klachten bij onder rug, hardlopen, bench press, boksclinic etc. waar men aan deel kan nemen. Heb zelfs onze eigen dans workshop LaBlast fitness mogen geven. Dit laat zien dat Michael en Daniëlle ook professioneel omgegaan met andere takken van bewegingssporten.

Na een jaar ben ik naar de smallgroup training gegaan bij coach Dave en houd ik zelf mijn voeding bij om mijn doel te halen. Ook Dave heeft mij gestimuleerd om vol te houden en de juiste tips gegeven als coach. Dave heeft ervoor gezorgd dat ik nog een tussen doel heb gehaald, meedoen aan de Hyrox. Deze trainingen intensief gevolgd en op 21 januari de Hyrox in het MECC in Maastricht meegedaan, wat een supertoffe ervaring was dat. Dank hiervoor Dave.

Het leuke om te sporten bij Michael Verstraeten blijft toch dat het in een groep is, waardoor het een beetje een competitie is waarbij je het uiterste uit jezelf wilt halen. Ondanks dat iedereen op zijn eigen niveau meedoet in de groep.

Uiteindelijk zit ik nu op 85kg met een spiermassa van 46,2 % en een vetpercentage van 5,2 %. Wie had dat gedacht na 2,5 jaar, de aanhouder wint.

Nu de einddatum (16 juli 2023) van mijn weddenschap inzicht komt heb ik de volgende stap gemaakt naar krachttraining voor nog meer spieropbouw voor deze laatste 7 weken. Ja…. je kunt maar een doel met datum hebben op je 53e 😉

Graag wil ik via deze weg nogmaals alle coaches bedanken voor hun inzet en stimulans en kom zeker het eindresultaat van mijn doel laten zien’.

Amber Jaspers (30 jaar)

‘Telkens weer zag ik zo’n gaaf filmpje voorbij komen van sporters bij Michael Verstraeten. Ik wilde ook graag werken aan mijn conditie, kracht en wat kilo’s afvallen. Dus toen ik wederom een video voorbij zag komen, heb ik de telefoon gepakt om een afspraak te maken en 3 dagen later ging ik aan de slag met mijn coach Dave!

Inmiddels sta ik met gemak 3 of 4 keer per week te sporten. De lessen zijn heel afwisselend en iedere keer weer een uitdaging door extra gewicht of herhalingen toe te voegen. Er hangt een fijne sfeer tijdens het sporten, de coaches zijn in je geïnteresseerd en maken regelmatig een sportief praatje.
Een paar weken geleden heb ik deelgenomen aan de cursus ‘koude training’. Wauw, wat was dat een super gave ervaring! Heel fijn dat je naast het sporten ook nog andere activiteiten mag bijwonen.
Ik ben nu bijna een jaar aan het sporten bij Michael Verstraeten en ga nog steeds met veel plezier. Mijn gewicht neemt af, mijn vetpercentage is met 4% gezakt en mijn spiermassa neemt toe. Daarvoor wil ik dan ook mijn coach Dave heel erg bedanken, door de fijne small groep lessen én de coaching gesprekken ben ik elke week weer gemotiveerd nieuwe doelen te stellen en behalen!

Jasper Smolenaers (22 jaar)

‘Voordat ik bij Michael begon met sporten, was ik erg onzeker over mijn lichaam en gewicht. Ik woog 62 kilo, te weinig voor mijn lengte en was dus erg dun. Ik kampte met een lichte depressie en een gameverslaving, had totaal geen toekomstbeeld.

In het begin van mijn sporttraject moest ik erg wennen aan mijn voedingsplan en de workouts. Maar al snel vond ik een passie voor bodybuilding. Ik ging steeds meer trainen en strenger op mijn voeding letten. Omdat ik een doel had, raakte ik gauw van mijn gameverslaving af. Ook wist ik meteen dat ik later iets met sport wilde doen, dus ben ik aan een studie voor fitness instructeur gestart.

Mijn goal toen ik begon, was om in gewicht aan te komen en beter in mijn vel te zitten. Na 2 jaar hard trainen, ben ik bijna 20 kilo aangekomen. Nu wil ik zien hoever ik mijn lichaam kan pushen om mijn beste fysiek te behalen. Ik kan me oprecht geen leven zonder sport meer voorstellen en wil ook niet weten hoe mijn leven er nu uitgezien zou hebben als ik deze stap niet had gezet. Ik ben het team erg dankbaar voor alles wat ze voor mij gedaan hebben.’

Leonie Leuvering (54 jaar)

‘7 jaar geleden ben ik met een dubbele longontsteking op de intensive care terechtgekomen. Het meest positieve vooruitzicht op dat moment was een leven in een rolstoel met een zuurstoffles. Na 2 1/2 week coma en en een maand opname zat ik weer thuis op de bank, wonder boven wonder had ik overleefd. 5 jaar later zat ik er nog op de bank met 15 kilo meer en geen conditie. Ik was te bang om er iets aan te doen.

Aan het einde van de vorige zomer had ik er genoeg van. Ik heb Michael om een intake gevraagd en hem rechtuit verteld dat ik een hopeloos geval was en compleet afgeschreven, maar als het zou lukken om mij weer op de been te krijgen, dan lukte het hem met iedereen. Hij was een stuk positiever. Met immense hulp van eerst Pleun en daarna Davy ben ik inmiddels zo’n 10 kilo kwijt en ik voel me steeds fitter. Iedere oefening die te zwaar is wordt meteen aangepast, zodat ik gewoon mee kan trainen. Ook mentaal voel ik me sterker en positiever. Michael had gelukkig gelijk, ik ben nou al een stuk gezonder en dat kan alleen maar beter worden!’

Ronald Lamers (47 jaar)

‘Bijna 3 jaar geleden ben ik begonnen bij Michael. Sinds die tijd ga ik met veel plezier in zijn studio sporten. Dankzij de coaches is iedere les weer anders, en is er ruime keuze tussen bijvoorbeeld kracht- en conditietrainingen.

Na de lockdown in het voorjaar van 2021 was ik enkele (extra) kilo’s aangekomen, en besloot ik dat ik het anders wilde gaan doen. Ik ben serieus op mijn voeding gaan letten, in combinatie met 4 tot 5 keer per week sporten. Ik begon vrij snel af te vallen, en eind december 2021 was ik ruim 23 kilo kwijt. Mijn gewicht is nu stabiel op 80 kg. Toen ik eenmaal de motivatie had gevonden, merkte ik dat het aanpassen van mijn voedingspatroon en levensstijl me best makkelijk afging. Door 2 keer per week aan o.a. krachttraining te doen, heb ik, ondanks het afvallen, mijn spiermassa kunnen behouden. Met veel plezier heb ik met mijn trainingsmaatje Frank menig persoonlijk record kunnen verbeteren, met als hoogtepunt mijn deadlift 145 kg. In alle lessen is het belangrijk dat de oefeningen technisch goed uitgevoerd worden om o.a. blessures te voorkomen. Ik ben daarom alle coaches ook dankbaar voor alle correcties en tips die ze me gegeven hebben.’

Ronald Schoones (56 jaar)

‘Begin september 2019 zei mijn huisarts bij een controle dat ik medicatie moest gaan slikken omdat ik een veel te hoge bloeddruk had. Aangezien ik geen geen voorstander ben van medicatie, ben ik op zoek gegaan naar een alternatief om deze uitdaging aan te gaan. Precies 6 maanden nadat we gestart zijn ben ik 20 kilo afgevallen!! Maar veel belangrijker nog, ik voel me veel beter, meer energie, bloeddruk is nu normaal en een stuk betere conditie. Dit is mijn nieuwe manier van leven, dit laat ik niet meer los! Michael en Danielle bedankt!’

Lynne Small (48 jaar)

Als je eenmaal de wilskracht hebt om te veranderen is dit de plek waar je moet zijn om je doelen te behalen. De trainers zorgen ervoor dat je altijd gemotiveerd bent en moedigen je aan om door te blijven gaan. Ondanks dat je in een kleine groep zit is hun focus op het individu fantastisch. Ik ben hartstikke blij dat ik de beslissing heb gemaakt om aan de gang te gaan. In anderhalf jaar 50 kilo afgevallen, ja dat lees je goed 50 kilo!

Frans Kuppens (62 jaar)

‘Ik heb een drukke baan met de nodige relatie bijeenkomsten en dan stap je op een goed moment op de weegschaal en merk dat er de laatste jaren de nodige kilo’s zijn bijgekomen. Niet dat ik veel te zwaar ben maar er moet nu echt iets gebeuren! Natuurlijk heb ik zelf wel eens eerder gelijnd en daarmee wat kilo’s verloren maar dat verwatert dan toch weer om één of andere reden.

Ik ben in contact gekomen met Michael. Hij heeft mij geholpen om beter om te gaan met gezonde voeding d.m.v. persoonlijke voedingslijsten en daarnaast moest ik buiten mijn trainingsschema voor thuis ook elke week een uurtje op een leuke manier stevig met hem aan de bak. Hierbij wist hij mij elke week te verrassen met nieuwe oefeningen aangepast aan de ontwikkelingen die ik doormaakte en het resultaat mag er dan ook zeker zijn: 15 kg lichter, een stuk fitter en helemaal geen moeite met het nieuwe eetpatroon.

Ik ben heel erg blij dat ik deze weg ben in gegaan, een hele goede keuze en weet zeker dat ik deze levensstijl zeker kan blijven volhouden!’

Mirjam van Goor (33 jaar)

‘Na 3 zwangerschappen, eindeloos flesjes geven en luiers verschonen, was het tijd om aan mezelf te werken. Nu (ondanks een klein coronadipje) ben ik 18 kg lichter, heel wat centimeters smaller en voel me zoveel beter! Had je mij vooraf verteld dat het zo leuk zou zijn om bij Michael en z’n trainers te sporten, dan was ik misschien wel jaren eerder gegaan. Nu ga ik met veel plezier 3 tot 4 keer in de week en mis het zelfs wanneer ik niet kan gaan. Door de fijne sfeer en de steun van de trainers.’

Hossein Safaipour (50 jaar)

‘Dat was wat ik zocht een stok achter de deur om die stap te zetten naar een gezondere levensstijl en wat kilo’s lichter. Even dat zetje in mijn rug waardoor ik nu veel bewuster en actiever ben geworden. Jouw aanwezigheid was voor mij erg motiverend en ik keek er dan ook elke week naar uit om weer met jou te mogen sporten! Het resultaat op korte termijn is dan ook erg stimulerend om dit door te zetten. Ik voel me weer fit en zit lekker in mijn vel!

Dat heb ik aan jouw ongedwongen manier van training en coaching te danken!’

Loes de Leest (28 jaar)

Fitter geworden en zit nu lekkerder in mijn vel. Waarbij ik in het begin mezelf moest motiveren om te gaan sporten, kan ik nu niet wachten om weer te mogen gaan! In combinatie met gezonde voeding ben ik nu 20 kg lichter. Mijn speciale dank gaat uit naar Michael en de small group vrouwen van vrijdagochtend. Iedere week zorgen jullie voor blijvende motivatie en heel veel gezelligheid!’

Nico Maas (45 jaar)

’8 februari, mijn eerste keer op de weegschaal bij Michael Verstraeten was confronterend, 92.5 kg en bijna een derde van mijn lichaam bestond uit vet daarnaast mijn bloeddruk te hoog.

De confrontatie met deze resultaten maakte wel indruk. Het was namelijk bijna een jaar geleden dat ik dankzij een ooginfarct 50% van mijn zicht verloor in mijn linkeroog, een jaar van onderzoeken, aanpassingen en vele dieptepunten. Deze periode trok weer aan mij voorbij, had ik dan niets geleerd, ondertussen voorzag Michael de meet resultaten van commentaar. Ik kreeg het allemaal niet mee op dat moment maar wist wel dit nooit meer. ‘Wat zijn je doelen’ vroeg Michael. Hier moest ik even over nadenken, wat zou ik willen, wat zou kunnen? Na even nadenken kwam ik met 2 simpele doelen 80 kg op mijn 40e en 10 km lopen zonder rust (kon op dat moment nog geen kilometer lopen). Dat moet lukken, kreeg ik met veel enthousiasme van Michael te horen.

Het is nu 24 weken later waarin ik 48 keer buiten adem op een matje heb gelegen. Ondertussen ben ik 40 geworden en heb mijn doel van 80 kg behaald (78.9 kg om precies te zijn). Of te wel ik ben 13.6 kg afgevallen, koop kleding 3 maten kleiner en voel me fitter en sterker dan ooit. Daarnaast ben ik een stuk rustiger dan toen ik begon in februari.

Onverminderd weet Michael mij te motiveren om een stapje extra te zetten of juist af te remmen om niet een stapje te veel te zetten. Ook de steun van mijn collega’s geeft net dat beetje om weer buiten adem te eindigen op dat matje in dat halletje.’

Anita Hensen (53 jaar)

”Het beste wat ik ooit heb besloten!” Ik vind het vanaf dag 1 super leuk. De oefeningen doe je op je eigen tempo maar je wordt zeker uitgedaagd om er vol voor te gaan. Samen met de weekmenu’s die je iedere week toegestuurd krijgt is het prima vol te houden. Na 3 maanden is er al 10 kg af! Maar het belangrijkste vind ik toch dat ik me zoveel energieker voel.

Thomas Zappe (38 jaar)

’Ik wilde op de dag dat ik ging trouwen (21-05-2016) 88 kilo wegen. In december woog ik 98 kilo en eerdere pogingen om af te vallen waren me niet gelukt. In ieder geval, de kilo’s die ik toen afviel kwamen er ook weer meteen weer aan.

Met dit verhaal ging ik dus ook naar Michael in december 2015. Na het intakegesprek en dezelfde doelstelling als eerder aangegeven ging ik aan de gang. Twee keer in de week sporten en een door Michael wekelijks menu van wat je dagelijks mag eten. Je eet meer dan genoeg, lekker en je word je meer bewust van wat je eet. Oftewel het valt 100% mee! Het sporten is ontzettend leuk, vooral de motivatie die je krijgt van Michael maar ook van andere mensen die hier sporten.

Ruim voor de bruiloft had ik het beoogde doel al behaald! We hebben dan ook een nieuw doel gesteld; een gewicht van 82 kilo en een obstacle run van 12 km lopen op het E3 strand te Eersel (obstacle run). Nu op dit moment weeg ik 85 kilo en afgelopen 11 september heb ik de Dakar Challenge Run van 18 km uitgelopen in plaats van de geplande 12 km.

Ik ben dan ook erg tevreden met alle behaalde resultaten, mijn eetgewoonten en het sporten bij Michael Verstraeten!’

Teambuilding Rabobank Weerterland/ Cranendonck

‘Bij de organisatie van deze activiteit hebben we de speerpunten uit het businessplan als uitganspunt genomen die we graag tijdens deze teambuilding willen verbeteren: vitaliteit, winnaarsmentaliteit, elkaar beter leren kennen, samenwerken, feedback en zelfreflectie.

We werden vriendelijk ontvangen met een gezond drankje bij Restaurant de Coockpit in Budel, waar een 2 gangen menu op ons stond te wachten. Tijdens dit diner speelde we in teams de “vitaliteitsquiz”, waarbij vragen werden gesteld over een gezonde levensstijl. Onder het genot van een lekker diner en een drankje begon de avond informeel en konden we in een gezellige sfeer met elkaar bij kletsen.

Na het eten was het tijd voor actie en kregen we als warming up een boksclinic. Voor de meeste een erg leuke ervaring en de eerste keer dat er gebokst werd! Daarna werd het spel “Expeditie Robinson/ Rabobank” gespeeld met verschillende mentale en fysieke spellen waarbij we als teams tegen elkaar moesten strijden. Zeer leuk, uitdagend en situaties werden teruggekoppeld met de werkvloer waardoor we een nog hechter team zijn geworden!

Als afsluiting van deze geweldige avond sloten we gezamenlijk af met een ‘’verdiende’’ borrel waarbij de winnaars bekend gemaakt werden en iedereen een leuke gadget kreeg.

Kortom: een groot succes!’

Top begeleiding. En voor mij een stok achter de deur.
Ruud Vonken
Ruud Vonken
2021-01-14T23:12:56+0000
Gevarieerde trainingen met pit onder een goede begeleiding. De trainers zijn toegankelijk en er wordt in oplossingen gedacht. Ook de body support app is erg gebruiksvriendelijk waardoor gebalanceerd eten een eitje is.
Wendy Vonken
Wendy Vonken
2021-01-14T21:18:09+0000
Super begeleiding zowel qua sporten als qua voeding, veel mogelijkheden om te sporten en daarnaast ook nog gezellig met de andere leden van de club!
Ronald Schoones
Ronald Schoones
2020-07-08T13:05:43+0000
Great place! Great people. Highly recommended!
Jason Watson
Jason Watson
2019-03-25T09:36:32+0000
Once you have the willpower to make the change they are your partner to get you to your goals. They help you maintain a high level of motivation and encourage you to keep on going. Their expertise and focus on the individual is fantastic. This is not somewhere you sign up and are left unsupervised, to run on a treadmill or wander around a gym from machine to machine; you come here to work on yourself with a coach or trainer who is invested in your success! Tailor made programs for not just my fitness but also a step-by-step guide for changing my lifestyle! They are ideal for anyone who needs to have “Stok achter de deur” approach to make the change and getting your life into gear. Next step the new you!
Lynne Roos
Lynne Roos
2019-03-01T15:52:32+0000
Was vorig jaar in de zomer niet meer tevreden over mijn lichaam, geen conditie, veel moe. Toen besefte ik er moet iets veranderen. Na toch nog lang twijfelen mail gestuurd, op gesprek geweest en voor mij een hele uitdaging aan gegaan. Nu 29 weken later, door super coaching van Davey, 11 kg lichter, veel betere conditie en lekker in mijn vel zitten. Super blij dat ik deze stap genomen heb. Toch wel trots op mijn eigen. Davey, bedankt alvast voor je kei goede coaching maar ga nu nog voor de laatste 2 kilo’s en dan proberen stabiel te blijven. Dat lukt wel samen met jou hulp. Heb “ die stok achter de deur nodig”
Melanie Hoomans
Melanie Hoomans
2019-02-28T16:53:26+0000
Leuke/ zware lessen! Goede coaching! Ik raad iedereen dit aan! Ik ben heel blij met de resultaten die ik al heb bereikt! De eetschema’s zijn ook heel fijn en goed vol te houden en lekker natuurlijk! Dit is wel meer als 5 sterren waard!
Marieke Roefs
Marieke Roefs
2019-01-31T21:43:56+0000
Ik zal het echt kunnen aanraden!! Het is echt een heel andere leefstijl waar je instapt. Super goeie coaching wat je daar krijgt, de gezelligheid is daar altijd te vinden. Ze laten je gewoon sporten tot het uiterste. Dit is de stok achter de deur waar ik naar zocht! Gewoon een top team!!💪
Lisa Lepelaars
Lisa Lepelaars
2018-11-29T21:15:57+0000
Bas Corstjens
Bas Corstjens
2018-11-16T22:32:42+0000
Gevarieerde trainingen op elk niveau. Goede begeleiding van gemotiveerde trainers zodat je steeds een stapje verder gaat/komt. Voor mij een echte 'uitlaatklep' die ik zelden oversla 💪👊
Marielle Hegge
Marielle Hegge
2018-11-08T10:29:36+0000
Super coaching! Enthousiaste en overtuigende begeleiders! Ze doen je lekker afzien! Maar de voldoening is eens zo goed achteraf!
Karen Bergmans
Karen Bergmans
2018-11-06T22:03:50+0000
Top in alles👍💪 goede begeleiding
Marco Noten
Marco Noten
2018-10-26T13:59:00+0000
Door de afwisselende lessen in de smallgroup en de ruime keuze uit groepslessen blijven de trainingen leuk. Ik ben heel tevreden over de tot nu toe behaalde resultaten en de begeleiding die ik hierbij krijg. De 5 sterren meer dan waard!
Carlijn de Goeij
Carlijn de Goeij
2018-08-13T09:24:53+0000
Na lange tijd vrijwel niets aan sport gedaan gaf de weegschaal op een gegeven moment 100kg aan. Nog vond ik het niet meteen nodig om er iets aan te doen, ondanks dat ik links en recht wel de nodige pijntjes begon te krijgen. Maar aangemoedigd door mijn moeder en de zichtbare resultaten bij anderen, Augustus 2017 toch bij Michael aangeklopt. Na en zeer duidelijke uitleg gekregen te hebben meteen besloten om samen de uitdaging aan te gaan om terug op een gezond gewicht te komen. Immers als anderen het kunnen, zou ik het toch ook moeten kunnen. Mijn eerste ervaring met de airbike zal ik nooit vergeten, immers een minuutje fietsen stelt toch niks voor 😉 Eerlijk is eerlijk het einde van de eerste les heb ik niet gehaald. Mijn tong bevond zich al eerder op kniehoogte. Dit was toch wel even iets anders, maar vanaf dat moment kon het alleen maar beter gaan toch? En inderdaad. Ik sport inmiddels met veel plezier 2-3x per en de weekelijkse small group bij Sarah sla ik buiten mijn vakantie nooit over. Hierdoor ben ik structureel 10kg kwijt geraakt. 10 kg afvallen is inderdaad niet zo moeilijk, echter het eraf houden had ik mindere ervaringen mee. Sarah geeft ook na een jaar nog de nodige tips en iedere les opnieuw waakt ze ervoor dat je de oefeningen goed uitvoert. Iedere week heeft ze weer een andere oefening of een net iets andere variant waardoor geen enkele les hetzelfde is. Hierdoor blijf je gemotiveerd. Dit is voor mij een van de sterkste punten van Michael en zijn team. Ik heb inmiddels weer bijgetekend voor nog een jaar want het einddoel is nog niet bereikt. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik dit samen met alle coaches wel ga bereiken. Ik wil bij deze graag Sarah, de overige coaches en zeker ook alle andere sporters (we zijn allemaal toppers) bedanken voor alle steun en support. Voor de twijfelaars, luister eerder naar je moeder en begin er gewoon aan. Ik weet dat het soms irritant is maar ze hebben nu eenmaal vaak gelijk.
Rick Compen
Rick Compen
2018-08-01T17:35:22+0000
Bijna een jaar geleden ging de knop om. Onzeker, weinig energie en geen idee hoe ik met 3 kinderen, een baan, sociaal gezellig leven en te weinig tijd, die knop om kon zetten. Na een gesprek met Michael voelde het meteen goed. Planning en structuur is wat ik nodig heb en wat hij me kon bieden. Ik kwam bij Sarah in de Small Group en wat ben ik hier blij mee! Ze houdt rekening met mijn nek en knie, stimuleert op een positieve manier, zorgt ervoor dat ik nét dat stapje verder ga en helpt me als het even tegenzit. Bijna een jaar verder, 15 kilo lichter, veel meer energie, volop aan het genieten, meer zelfvertrouwen en het sporten nog steeds leuk vinden! Wie had dat gedacht? De laatste loodjes moeten nog komen, maar ik heb een jaar verlengd en weet zeker dat ik hier op de goede plaats ben. Ik ga er nog steeds voor en hoop dat ik het zelf vol kan houden en niet nog eens terug val met mijn eetgedrag. Het team van Michael motiveert mij en wil bij deze het hele team bedanken die met zoveel respect ons helpt! Toppers!!
Marloes Langers-Jansen
Marloes Langers-Jansen
2018-08-01T11:23:59+0000
Hoi ik wil me even voorstellen. Ik ben Kelly Ras en ik sport sinds april bij Michael en zijn team. Ik sport er met plezier en ik krijg goede begeleiding waardoor ik nu 8 kilo kwijt ben. Ik wil er zeker 10 kwijt en dat gaat ook zeker lukken met zo'n top team. Ik ben begonnen met het idee, we zien wel wat er van komt en of ik het wat vind. Ik vond het eng om aan deze uitdaging te beginnen maar ik ben er zeker trots op dat ik het gedaan heb. Ik adviseer mensen die twijfelen om eens op gesprek te gaan. Sommige mensen zeggen dan ook, ja maar het is best prijzig maar als je echt iets wil en het lukt je niet alleen dan is het echt je geld waard. Ik vond sporten minder leuk als nu, nu ga ik met plezier. Iedereen zit er met een doel en dat maakt het ook zo speciaal, niemand die over elkaar oordeelt. Michael en zijn team, bedankt voor wat jullie nu al voor me gedaan hebben.
Kelly Ras
Kelly Ras
2018-07-31T10:17:44+0000
We kunnen wel zeggen dat ik zo'n beetje alles geprobeerd heb op het gebied van gezond eten en diëten. Niets voor lange duur en niets met plezier... Altijd weer dat jojo-effect. Ik hoorde via vrienden en kennissen veel goede verhalen over Michael en zijn team. Nadat de weegschaal het hoogste gewicht OOIT aangaf, besloot ik om te beginnen bij Michael met Sarah als coach. Momenteel ben ik ongeveer zo'n 2 maanden bezig en ik kan met trots zeggen dat ik een ware "life change" doormaak. Het voelt totaal niet als een dieet. Het eten is heerlijk en afwisselend, het sporten biedt keer op keer nieuwe uitdagingen en elke deelnemer is razend enthousiast (tevens ook alle trainers, haha). De begeleiding is zowel fysiek als mentaal krachtig. Door Sarah voel ik me lekkerder in m'n vel en gemotiveerd om te blijven knallen! Ik merk dat ik groei in een patroon dat voor mij werkt als levensstijl. Het is niet moeilijk om vol te houden, mede omdat ik zo gemotiveerd ben (en wordt!). Mijn conditie is momenteel een wereld van verschil sinds het moment dat ik startte. Daarnaast leer ik veel over voedingswaarden, wat ik erg nuttig vind. Kortom: Ik was allang vergeten hoe heerlijk het is om je fit te voelen!!! "Nothing beats a fit body..." � Ik wil Michael en zijn team bedanken (special thanks to Sarah), voor de geweldige start en de progressie tot nu toe!
Elke van Kessel
Elke van Kessel
2018-03-29T13:30:04+0000
Johan Van Vlierden
Johan Van Vlierden
2018-03-25T16:17:01+0000
Een hele goede en persoonlijke aanpak waarbij zowel de beweging als voeding goed worden aangepakt. De teamleden zijn alert en kritisch. Indien nodig functioneren ze ook als stok achter de deur. Iets wat ervoor zorgt dat goede voornemens ook uitgevoerd worden. Gemotiveerde teamleden die voor goede ondersteuning zorgen. Programma wat aangeboden word is heel gevarieerd en verveelt zeker niet. Accommodatie is erg goed en al het materiaal van uitstekende kwaliteit. Niet alleen voor mensen die verantwoord willen afvallen maar zeker ook voor degene die op een goede en verantwoorde manier willen sporten en daarbij ook beter in hun vel willen gaan zitten. Mental coaching is dan ook zeker belangrijk stukje wat bijdraagt aan de succesvolle manier van aanpak. Kortom een aanrader !!!
Marc Saanen
Marc Saanen
2017-11-22T08:58:23+0000
Sarah Verhoeven Berger
Sarah Verhoeven Berger
2017-10-05T07:25:54+0000
Jan-Pieter Broos
Jan-Pieter Broos
2017-09-13T16:43:45+0000
Super super leuk met goede resultaten �
Gerda Lammers
Gerda Lammers
2017-06-07T16:10:58+0000
Steffie Martens
Steffie Martens
2017-05-17T20:22:54+0000
Cindy Houben Hendriks
Cindy Houben Hendriks
2017-03-20T21:16:12+0000
Super gemotiveerde trainers en afwisselende trainingen!!!!
Nancy Martens
Nancy Martens
2017-03-17T20:06:43+0000
Gewoon TOP!!!!!!
Diana Looijmans
Diana Looijmans
2017-03-17T19:13:54+0000
Ik denk nog vaak na over deze topcoach! Geweldige tijd heb ik gehad tijdens mijn strijd tegen de kilo's! Jammer dat ik nu niet meer kan trainen bij hem, want zou aan de hand van de filmpjes en foto's zo weer bij hem aan de bak willen! Wat een gave locatie en vette materialen 🙂
Debbie Aarts
Debbie Aarts
2016-11-06T20:24:41+0000
Ik kijk er elke woensdag naar uit om te gaan, het is echt super. Goede begeleiding en heel gevarieert!
Sara Palmans
Sara Palmans
2016-03-30T15:37:45+0000
Hele fijne trainingen Goede adviezen en een super motivatie echt top!!! Thanks michael
Shrijana van Loon
Shrijana van Loon
2016-03-17T07:12:36+0000
Heerlijk getraind vanavond echt een all round workout
Inge Rijnders
Inge Rijnders
2016-02-08T20:28:57+0000
Top coach!
Martijn de Haas
Martijn de Haas
2016-01-27T17:40:26+0000
Super leuk om te doen je wordt er lekker fit van
Henk Hatenboer
Henk Hatenboer
2016-01-16T10:31:54+0000
Elke woensdag en zaterdag een leuke, fanatieke bootcamp die elke week varieert.
Anne Steensels
Anne Steensels
2015-12-24T12:47:49+0000
Paula Koolen
Paula Koolen
2015-12-23T19:47:19+0000
Hey Michael , super getraind vandaag. Top
Sandra Slenders-janssen
Sandra Slenders-janssen
2015-06-06T11:48:55+0000
Super hoe team MV in deze tijd de training toch verantwoord door laten gaan. Respect voor de trainers, die ondanks de kou en regen toch een aangepaste leuke training verzorgen. 💪🏻💪🏻
Sil Kuppens
Sil Kuppens
2015-06-02T15:38:31+0000
Elke zaterdag een leuke bootcamp!!
Evi Slenders
Evi Slenders
2015-05-29T06:55:31+0000
Top bootcamp op zaterdag !
Fleur Versteijnen
Fleur Versteijnen
2015-05-21T11:21:38+0000
Annemie Claassen-Valkenaars
Annemie Claassen-Valkenaars
2015-03-30T06:05:17+0000
Michael is top is z'n 5 sterren meer dan waard!!!
Wim Kissen
Wim Kissen
2014-09-17T14:03:56+0000

SAMEN NAAR EEN GEZONDE LEVENSSTIJL?