Ronald Schoones (56 jaar)

‘Begin september 2019 zei mijn huisarts bij een controle dat ik medicatie moest gaan slikken omdat ik een veel te hoge bloeddruk had. Aangezien ik geen geen voorstander ben van medicatie, ben ik op zoek gegaan naar een alternatief om deze uitdaging aan te gaan. Precies 6 maanden nadat we gestart zijn ben ik 20 kilo afgevallen!! Maar veel belangrijker nog, ik voel me veel beter, meer energie, bloeddruk is nu normaal en een stuk betere conditie. Dit is mijn nieuwe manier van leven, dit laat ik niet meer los! Michael en Danielle bedankt!’

Lynne Small (48 jaar)

Als je eenmaal de wilskracht hebt om te veranderen is dit de plek waar je moet zijn om je doelen te behalen. De trainers zorgen ervoor dat je altijd gemotiveerd bent en moedigen je aan om door te blijven gaan. Ondanks dat je in een kleine groep zit is hun focus op het individu fantastisch. Ik ben hartstikke blij dat ik de beslissing heb gemaakt om aan de gang te gaan. In anderhalf jaar 50 kilo afgevallen, ja dat lees je goed 50 kilo!

Frans Kuppens (62 jaar)

‘Ik heb een drukke baan met de nodige relatie bijeenkomsten en dan stap je op een goed moment op de weegschaal en merk dat er de laatste jaren de nodige kilo’s zijn bijgekomen. Niet dat ik veel te zwaar ben maar er moet nu echt iets gebeuren! Natuurlijk heb ik zelf wel eens eerder gelijnd en daarmee wat kilo’s verloren maar dat verwatert dan toch weer om één of andere reden.

Ik ben in contact gekomen met Michael. Hij heeft mij geholpen om beter om te gaan met gezonde voeding d.m.v. persoonlijke voedingslijsten en daarnaast moest ik buiten mijn trainingsschema voor thuis ook elke week een uurtje op een leuke manier stevig met hem aan de bak. Hierbij wist hij mij elke week te verrassen met nieuwe oefeningen aangepast aan de ontwikkelingen die ik doormaakte en het resultaat mag er dan ook zeker zijn: 15 kg lichter, een stuk fitter en helemaal geen moeite met het nieuwe eetpatroon.

Ik ben heel erg blij dat ik deze weg ben in gegaan, een hele goede keuze en weet zeker dat ik deze levensstijl zeker kan blijven volhouden!’

Mirjam van Goor (33 jaar)

‘Na 3 zwangerschappen, eindeloos flesjes geven en luiers verschonen, was het tijd om aan mezelf te werken. Nu (ondanks een klein coronadipje) ben ik 18 kg lichter, heel wat centimeters smaller en voel me zoveel beter! Had je mij vooraf verteld dat het zo leuk zou zijn om bij Michael en z’n trainers te sporten, dan was ik misschien wel jaren eerder gegaan. Nu ga ik met veel plezier 3 tot 4 keer in de week en mis het zelfs wanneer ik niet kan gaan. Door de fijne sfeer en de steun van de trainers.’

Hossein Safaipour (50 jaar)

‘Dat was wat ik zocht een stok achter de deur om die stap te zetten naar een gezondere levensstijl en wat kilo’s lichter. Even dat zetje in mijn rug waardoor ik nu veel bewuster en actiever ben geworden. Jouw aanwezigheid was voor mij erg motiverend en ik keek er dan ook elke week naar uit om weer met jou te mogen sporten! Het resultaat op korte termijn is dan ook erg stimulerend om dit door te zetten. Ik voel me weer fit en zit lekker in mijn vel!

Dat heb ik aan jouw ongedwongen manier van training en coaching te danken!’

Loes de Leest (28 jaar)

Fitter geworden en zit nu lekkerder in mijn vel. Waarbij ik in het begin mezelf moest motiveren om te gaan sporten, kan ik nu niet wachten om weer te mogen gaan! In combinatie met gezonde voeding ben ik nu 20 kg lichter. Mijn speciale dank gaat uit naar Michael en de small group vrouwen van vrijdagochtend. Iedere week zorgen jullie voor blijvende motivatie en heel veel gezelligheid!’

Nico Maas (45 jaar)

’8 februari, mijn eerste keer op de weegschaal bij Michael Verstraeten was confronterend, 92.5 kg en bijna een derde van mijn lichaam bestond uit vet daarnaast mijn bloeddruk te hoog.

De confrontatie met deze resultaten maakte wel indruk. Het was namelijk bijna een jaar geleden dat ik dankzij een ooginfarct 50% van mijn zicht verloor in mijn linkeroog, een jaar van onderzoeken, aanpassingen en vele dieptepunten. Deze periode trok weer aan mij voorbij, had ik dan niets geleerd, ondertussen voorzag Michael de meet resultaten van commentaar. Ik kreeg het allemaal niet mee op dat moment maar wist wel dit nooit meer. ‘Wat zijn je doelen’ vroeg Michael. Hier moest ik even over nadenken, wat zou ik willen, wat zou kunnen? Na even nadenken kwam ik met 2 simpele doelen 80 kg op mijn 40e en 10 km lopen zonder rust (kon op dat moment nog geen kilometer lopen). Dat moet lukken, kreeg ik met veel enthousiasme van Michael te horen.

Het is nu 24 weken later waarin ik 48 keer buiten adem op een matje heb gelegen. Ondertussen ben ik 40 geworden en heb mijn doel van 80 kg behaald (78.9 kg om precies te zijn). Of te wel ik ben 13.6 kg afgevallen, koop kleding 3 maten kleiner en voel me fitter en sterker dan ooit. Daarnaast ben ik een stuk rustiger dan toen ik begon in februari.

Onverminderd weet Michael mij te motiveren om een stapje extra te zetten of juist af te remmen om niet een stapje te veel te zetten. Ook de steun van mijn collega’s geeft net dat beetje om weer buiten adem te eindigen op dat matje in dat halletje.’

Anita Hensen (53 jaar)

”Het beste wat ik ooit heb besloten!” Ik vind het vanaf dag 1 super leuk. De oefeningen doe je op je eigen tempo maar je wordt zeker uitgedaagd om er vol voor te gaan. Samen met de weekmenu’s die je iedere week toegestuurd krijgt is het prima vol te houden. Na 3 maanden is er al 10 kg af! Maar het belangrijkste vind ik toch dat ik me zoveel energieker voel.

Thomas Zappe (38 jaar)

’Ik wilde op de dag dat ik ging trouwen (21-05-2016) 88 kilo wegen. In december woog ik 98 kilo en eerdere pogingen om af te vallen waren me niet gelukt. In ieder geval, de kilo’s die ik toen afviel kwamen er ook weer meteen weer aan.

Met dit verhaal ging ik dus ook naar Michael in december 2015. Na het intakegesprek en dezelfde doelstelling als eerder aangegeven ging ik aan de gang. Twee keer in de week sporten en een door Michael wekelijks menu van wat je dagelijks mag eten. Je eet meer dan genoeg, lekker en je word je meer bewust van wat je eet. Oftewel het valt 100% mee! Het sporten is ontzettend leuk, vooral de motivatie die je krijgt van Michael maar ook van andere mensen die hier sporten.

Ruim voor de bruiloft had ik het beoogde doel al behaald! We hebben dan ook een nieuw doel gesteld; een gewicht van 82 kilo en een obstacle run van 12 km lopen op het E3 strand te Eersel (obstacle run). Nu op dit moment weeg ik 85 kilo en afgelopen 11 september heb ik de Dakar Challenge Run van 18 km uitgelopen in plaats van de geplande 12 km.

Ik ben dan ook erg tevreden met alle behaalde resultaten, mijn eetgewoonten en het sporten bij Michael Verstraeten!’

Teambuilding Rabobank Weerterland/ Cranendonck

‘Bij de organisatie van deze activiteit hebben we de speerpunten uit het businessplan als uitganspunt genomen die we graag tijdens deze teambuilding willen verbeteren: vitaliteit, winnaarsmentaliteit, elkaar beter leren kennen, samenwerken, feedback en zelfreflectie.

We werden vriendelijk ontvangen met een gezond drankje bij Restaurant de Coockpit in Budel, waar een 2 gangen menu op ons stond te wachten. Tijdens dit diner speelde we in teams de “vitaliteitsquiz”, waarbij vragen werden gesteld over een gezonde levensstijl. Onder het genot van een lekker diner en een drankje begon de avond informeel en konden we in een gezellige sfeer met elkaar bij kletsen.

Na het eten was het tijd voor actie en kregen we als warming up een boksclinic. Voor de meeste een erg leuke ervaring en de eerste keer dat er gebokst werd! Daarna werd het spel “Expeditie Robinson/ Rabobank” gespeeld met verschillende mentale en fysieke spellen waarbij we als teams tegen elkaar moesten strijden. Zeer leuk, uitdagend en situaties werden teruggekoppeld met de werkvloer waardoor we een nog hechter team zijn geworden!

Als afsluiting van deze geweldige avond sloten we gezamenlijk af met een ‘’verdiende’’ borrel waarbij de winnaars bekend gemaakt werden en iedereen een leuke gadget kreeg.

Kortom: een groot succes!’

Top begeleiding. En voor mij een stok achter de deur.
Ruud Vonken
Ruud Vonken
2021-01-14T23:12:56+0000
Gevarieerde trainingen met pit onder een goede begeleiding. De trainers zijn toegankelijk en er wordt in oplossingen gedacht. Ook de body support app is erg gebruiksvriendelijk waardoor gebalanceerd eten een eitje is.
Wendy Vonken
Wendy Vonken
2021-01-14T21:18:09+0000
Super begeleiding zowel qua sporten als qua voeding, veel mogelijkheden om te sporten en daarnaast ook nog gezellig met de andere leden van de club!
Ronald Schoones
Ronald Schoones
2020-07-08T13:05:43+0000
Great place! Great people. Highly recommended!
Jason Watson
Jason Watson
2019-03-25T09:36:32+0000
Once you have the willpower to make the change they are your partner to get you to your goals. They help you maintain a high level of motivation and encourage you to keep on going. Their expertise and focus on the individual is fantastic. This is not somewhere you sign up and are left unsupervised, to run on a treadmill or wander around a gym from machine to machine; you come here to work on yourself with a coach or trainer who is invested in your success! Tailor made programs for not just my fitness but also a step-by-step guide for changing my lifestyle! They are ideal for anyone who needs to have “Stok achter de deur” approach to make the change and getting your life into gear. Next step the new you!
Lynne Roos
Lynne Roos
2019-03-01T15:52:32+0000
Was vorig jaar in de zomer niet meer tevreden over mijn lichaam, geen conditie, veel moe. Toen besefte ik er moet iets veranderen. Na toch nog lang twijfelen mail gestuurd, op gesprek geweest en voor mij een hele uitdaging aan gegaan. Nu 29 weken later, door super coaching van Davey, 11 kg lichter, veel betere conditie en lekker in mijn vel zitten. Super blij dat ik deze stap genomen heb. Toch wel trots op mijn eigen. Davey, bedankt alvast voor je kei goede coaching maar ga nu nog voor de laatste 2 kilo’s en dan proberen stabiel te blijven. Dat lukt wel samen met jou hulp. Heb “ die stok achter de deur nodig”
Melanie Hoomans
Melanie Hoomans
2019-02-28T16:53:26+0000
Leuke/ zware lessen! Goede coaching! Ik raad iedereen dit aan! Ik ben heel blij met de resultaten die ik al heb bereikt! De eetschema’s zijn ook heel fijn en goed vol te houden en lekker natuurlijk! Dit is wel meer als 5 sterren waard!
Marieke Roefs
Marieke Roefs
2019-01-31T21:43:56+0000
Ik zal het echt kunnen aanraden!! Het is echt een heel andere leefstijl waar je instapt. Super goeie coaching wat je daar krijgt, de gezelligheid is daar altijd te vinden. Ze laten je gewoon sporten tot het uiterste. Dit is de stok achter de deur waar ik naar zocht! Gewoon een top team!!💪
Lisa Lepelaars
Lisa Lepelaars
2018-11-29T21:15:57+0000
Bas Corstjens
Bas Corstjens
2018-11-16T22:32:42+0000
Gevarieerde trainingen op elk niveau. Goede begeleiding van gemotiveerde trainers zodat je steeds een stapje verder gaat/komt. Voor mij een echte 'uitlaatklep' die ik zelden oversla 💪👊
Marielle Hegge
Marielle Hegge
2018-11-08T10:29:36+0000
Super coaching! Enthousiaste en overtuigende begeleiders! Ze doen je lekker afzien! Maar de voldoening is eens zo goed achteraf!
Karen Bergmans
Karen Bergmans
2018-11-06T22:03:50+0000
Top in alles👍💪 goede begeleiding
Marco Noten
Marco Noten
2018-10-26T13:59:00+0000
Door de afwisselende lessen in de smallgroup en de ruime keuze uit groepslessen blijven de trainingen leuk. Ik ben heel tevreden over de tot nu toe behaalde resultaten en de begeleiding die ik hierbij krijg. De 5 sterren meer dan waard!
Carlijn de Goeij
Carlijn de Goeij
2018-08-13T09:24:53+0000
Na lange tijd vrijwel niets aan sport gedaan gaf de weegschaal op een gegeven moment 100kg aan. Nog vond ik het niet meteen nodig om er iets aan te doen, ondanks dat ik links en recht wel de nodige pijntjes begon te krijgen. Maar aangemoedigd door mijn moeder en de zichtbare resultaten bij anderen, Augustus 2017 toch bij Michael aangeklopt. Na en zeer duidelijke uitleg gekregen te hebben meteen besloten om samen de uitdaging aan te gaan om terug op een gezond gewicht te komen. Immers als anderen het kunnen, zou ik het toch ook moeten kunnen. Mijn eerste ervaring met de airbike zal ik nooit vergeten, immers een minuutje fietsen stelt toch niks voor 😉 Eerlijk is eerlijk het einde van de eerste les heb ik niet gehaald. Mijn tong bevond zich al eerder op kniehoogte. Dit was toch wel even iets anders, maar vanaf dat moment kon het alleen maar beter gaan toch? En inderdaad. Ik sport inmiddels met veel plezier 2-3x per en de weekelijkse small group bij Sarah sla ik buiten mijn vakantie nooit over. Hierdoor ben ik structureel 10kg kwijt geraakt. 10 kg afvallen is inderdaad niet zo moeilijk, echter het eraf houden had ik mindere ervaringen mee. Sarah geeft ook na een jaar nog de nodige tips en iedere les opnieuw waakt ze ervoor dat je de oefeningen goed uitvoert. Iedere week heeft ze weer een andere oefening of een net iets andere variant waardoor geen enkele les hetzelfde is. Hierdoor blijf je gemotiveerd. Dit is voor mij een van de sterkste punten van Michael en zijn team. Ik heb inmiddels weer bijgetekend voor nog een jaar want het einddoel is nog niet bereikt. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik dit samen met alle coaches wel ga bereiken. Ik wil bij deze graag Sarah, de overige coaches en zeker ook alle andere sporters (we zijn allemaal toppers) bedanken voor alle steun en support. Voor de twijfelaars, luister eerder naar je moeder en begin er gewoon aan. Ik weet dat het soms irritant is maar ze hebben nu eenmaal vaak gelijk.
Rick Compen
Rick Compen
2018-08-01T17:35:22+0000
Bijna een jaar geleden ging de knop om. Onzeker, weinig energie en geen idee hoe ik met 3 kinderen, een baan, sociaal gezellig leven en te weinig tijd, die knop om kon zetten. Na een gesprek met Michael voelde het meteen goed. Planning en structuur is wat ik nodig heb en wat hij me kon bieden. Ik kwam bij Sarah in de Small Group en wat ben ik hier blij mee! Ze houdt rekening met mijn nek en knie, stimuleert op een positieve manier, zorgt ervoor dat ik nét dat stapje verder ga en helpt me als het even tegenzit. Bijna een jaar verder, 15 kilo lichter, veel meer energie, volop aan het genieten, meer zelfvertrouwen en het sporten nog steeds leuk vinden! Wie had dat gedacht? De laatste loodjes moeten nog komen, maar ik heb een jaar verlengd en weet zeker dat ik hier op de goede plaats ben. Ik ga er nog steeds voor en hoop dat ik het zelf vol kan houden en niet nog eens terug val met mijn eetgedrag. Het team van Michael motiveert mij en wil bij deze het hele team bedanken die met zoveel respect ons helpt! Toppers!!
Marloes Langers-Jansen
Marloes Langers-Jansen
2018-08-01T11:23:59+0000
Hoi ik wil me even voorstellen. Ik ben Kelly Ras en ik sport sinds april bij Michael en zijn team. Ik sport er met plezier en ik krijg goede begeleiding waardoor ik nu 8 kilo kwijt ben. Ik wil er zeker 10 kwijt en dat gaat ook zeker lukken met zo'n top team. Ik ben begonnen met het idee, we zien wel wat er van komt en of ik het wat vind. Ik vond het eng om aan deze uitdaging te beginnen maar ik ben er zeker trots op dat ik het gedaan heb. Ik adviseer mensen die twijfelen om eens op gesprek te gaan. Sommige mensen zeggen dan ook, ja maar het is best prijzig maar als je echt iets wil en het lukt je niet alleen dan is het echt je geld waard. Ik vond sporten minder leuk als nu, nu ga ik met plezier. Iedereen zit er met een doel en dat maakt het ook zo speciaal, niemand die over elkaar oordeelt. Michael en zijn team, bedankt voor wat jullie nu al voor me gedaan hebben.
Kelly Ras
Kelly Ras
2018-07-31T10:17:44+0000
We kunnen wel zeggen dat ik zo'n beetje alles geprobeerd heb op het gebied van gezond eten en diëten. Niets voor lange duur en niets met plezier... Altijd weer dat jojo-effect. Ik hoorde via vrienden en kennissen veel goede verhalen over Michael en zijn team. Nadat de weegschaal het hoogste gewicht OOIT aangaf, besloot ik om te beginnen bij Michael met Sarah als coach. Momenteel ben ik ongeveer zo'n 2 maanden bezig en ik kan met trots zeggen dat ik een ware "life change" doormaak. Het voelt totaal niet als een dieet. Het eten is heerlijk en afwisselend, het sporten biedt keer op keer nieuwe uitdagingen en elke deelnemer is razend enthousiast (tevens ook alle trainers, haha). De begeleiding is zowel fysiek als mentaal krachtig. Door Sarah voel ik me lekkerder in m'n vel en gemotiveerd om te blijven knallen! Ik merk dat ik groei in een patroon dat voor mij werkt als levensstijl. Het is niet moeilijk om vol te houden, mede omdat ik zo gemotiveerd ben (en wordt!). Mijn conditie is momenteel een wereld van verschil sinds het moment dat ik startte. Daarnaast leer ik veel over voedingswaarden, wat ik erg nuttig vind. Kortom: Ik was allang vergeten hoe heerlijk het is om je fit te voelen!!! "Nothing beats a fit body..." � Ik wil Michael en zijn team bedanken (special thanks to Sarah), voor de geweldige start en de progressie tot nu toe!
Elke van Kessel
Elke van Kessel
2018-03-29T13:30:04+0000
Johan Van Vlierden
Johan Van Vlierden
2018-03-25T16:17:01+0000
Een hele goede en persoonlijke aanpak waarbij zowel de beweging als voeding goed worden aangepakt. De teamleden zijn alert en kritisch. Indien nodig functioneren ze ook als stok achter de deur. Iets wat ervoor zorgt dat goede voornemens ook uitgevoerd worden. Gemotiveerde teamleden die voor goede ondersteuning zorgen. Programma wat aangeboden word is heel gevarieerd en verveelt zeker niet. Accommodatie is erg goed en al het materiaal van uitstekende kwaliteit. Niet alleen voor mensen die verantwoord willen afvallen maar zeker ook voor degene die op een goede en verantwoorde manier willen sporten en daarbij ook beter in hun vel willen gaan zitten. Mental coaching is dan ook zeker belangrijk stukje wat bijdraagt aan de succesvolle manier van aanpak. Kortom een aanrader !!!
Marc Saanen
Marc Saanen
2017-11-22T08:58:23+0000
Sarah Verhoeven Berger
Sarah Verhoeven Berger
2017-10-05T07:25:54+0000
Jan-Pieter Broos
Jan-Pieter Broos
2017-09-13T16:43:45+0000
Super super leuk met goede resultaten �
Gerda Lammers
Gerda Lammers
2017-06-07T16:10:58+0000
Steffie Martens
Steffie Martens
2017-05-17T20:22:54+0000
Cindy Houben Hendriks
Cindy Houben Hendriks
2017-03-20T21:16:12+0000
Super gemotiveerde trainers en afwisselende trainingen!!!!
Nancy Martens
Nancy Martens
2017-03-17T20:06:43+0000
Gewoon TOP!!!!!!
Diana Looijmans
Diana Looijmans
2017-03-17T19:13:54+0000
Ik denk nog vaak na over deze topcoach! Geweldige tijd heb ik gehad tijdens mijn strijd tegen de kilo's! Jammer dat ik nu niet meer kan trainen bij hem, want zou aan de hand van de filmpjes en foto's zo weer bij hem aan de bak willen! Wat een gave locatie en vette materialen 🙂
Debbie Aarts
Debbie Aarts
2016-11-06T20:24:41+0000
Ik kijk er elke woensdag naar uit om te gaan, het is echt super. Goede begeleiding en heel gevarieert!
Sara Palmans
Sara Palmans
2016-03-30T15:37:45+0000
Hele fijne trainingen Goede adviezen en een super motivatie echt top!!! Thanks michael
Shrijana van Loon
Shrijana van Loon
2016-03-17T07:12:36+0000
Heerlijk getraind vanavond echt een all round workout
Inge Rijnders
Inge Rijnders
2016-02-08T20:28:57+0000
Top coach!
Martijn de Haas
Martijn de Haas
2016-01-27T17:40:26+0000
Super leuk om te doen je wordt er lekker fit van
Henk Hatenboer
Henk Hatenboer
2016-01-16T10:31:54+0000
Elke woensdag en zaterdag een leuke, fanatieke bootcamp die elke week varieert.
Anne Steensels
Anne Steensels
2015-12-24T12:47:49+0000
Paula Koolen
Paula Koolen
2015-12-23T19:47:19+0000
Hey Michael , super getraind vandaag. Top
Sandra Slenders-janssen
Sandra Slenders-janssen
2015-06-06T11:48:55+0000
Super hoe team MV in deze tijd de training toch verantwoord door laten gaan. Respect voor de trainers, die ondanks de kou en regen toch een aangepaste leuke training verzorgen. 💪🏻💪🏻
Sil Kuppens
Sil Kuppens
2015-06-02T15:38:31+0000
Elke zaterdag een leuke bootcamp!!
Evi Slenders
Evi Slenders
2015-05-29T06:55:31+0000
Top bootcamp op zaterdag !
Fleur Versteijnen
Fleur Versteijnen
2015-05-21T11:21:38+0000
Annemie Claassen-Valkenaars
Annemie Claassen-Valkenaars
2015-03-30T06:05:17+0000
Michael is top is z'n 5 sterren meer dan waard!!!
Wim Kissen
Wim Kissen
2014-09-17T14:03:56+0000

SAMEN NAAR EEN GEZONDE LEVENSSTIJL?