Referenties

Annie Kissen (64 jaar)

‘Nee, het was geen grapje toen ik (oud buurvrouw) je vroeg om mijn stok achter de deur te zijn. Na een duidelijk informatief gesprek zijn we samen begonnen en hebben we een half jaar kei hard gewerkt. Door jouw enthousiasme, goede begeleiding en voedingsadvies ben ik nu 20 kilo lichter. Een hele verbetering! Ik voel me vele malen fitter met deze nieuwe gezonde levensstijl.

Michael bedankt en ik wens je heel veel succes!’

Teambuilding Rabobank Weerterland/ Cranendonck

‘Bij de organisatie van deze activiteit hebben we de speerpunten uit het businessplan als uitganspunt genomen die we graag tijdens deze teambuilding willen verbeteren: vitaliteit, winnaarsmentaliteit, elkaar beter leren kennen, samenwerken, feedback en zelfreflectie.

We werden vriendelijk ontvangen met een gezond drankje bij Restaurant de Coockpit in Budel, waar een 2 gangen menu op ons stond te wachten. Tijdens dit diner speelde we in teams de “vitaliteitsquiz”, waarbij vragen werden gesteld over een gezonde levensstijl. Onder het genot van een lekker diner en een drankje begon de avond informeel en konden we in een gezellige sfeer met elkaar bij kletsen.

Na het eten was het tijd voor actie en kregen we als warming up een boksclinic. Voor de meeste een erg leuke ervaring en de eerste keer dat er gebokst werd! Daarna werd het spel “Expeditie Robinson/ Rabobank” gespeeld met verschillende mentale en fysieke spellen waarbij we als teams tegen elkaar moesten strijden. Zeer leuk, uitdagend en situaties werden teruggekoppeld met de werkvloer waardoor we een nog hechter team zijn geworden!

Als afsluiting van deze geweldige avond sloten we gezamenlijk af met een ‘’verdiende’’ borrel waarbij de winnaars bekend gemaakt werden en iedereen een leuke gadget kreeg.

Kortom: een groot succes!’

Sigrid Merkx (42 jaar)

‘Mijn vriend is onder begeleiding van Michael 18 kilo afgevallen.

Ikzelf heb al 14 jaar rugklachten en zou me wel fitter willen voelen en hier en daar mag het ook wel wat strakker. Daar ik absoluut niet als doel heb af te vallen moest mijn voeding daar ook op aangepast worden. Ik kreeg netjes iedere week op maat gemaakte voedingslijsten toegestuurd wat mij een betere kijk gegeven heeft op een gezonde voeding.

Mijn rug is sterker geworden en mijn levensstijl aangepast. Mijn buikje mag nog wat strakker; afvallen geeft sneller resultaat dan spiermassa opbouwen! Ik weet nu in ieder geval hoe ik dit kan bereiken en ga dan ook zeker vol goede moed zelf thuis verder om dit doel ook nog te behalen!

Ik heb dit dan ook als zeer positief ervaren, gewoon in je eigen omgeving, je hoeft de deur niet uit! Michael heeft alle tijd voor je, de training wordt rustig opgebouwd, de oefeningen uitgelegd en voorgedaan en waar nodig is er tijd voor een luisterend oor en voor een motiverend gesprek.

Enorm bedankt!’

Frans Kuppens (55 jaar)

‘Ik heb een drukke baan met de nodige relatie bijeenkomsten en dan stap je op een goed moment op de weegschaal en merk dat er de laatste jaren de nodige kilo’s zijn bijgekomen. Niet dat ik veel te zwaar ben maar er moet nu echt iets gebeuren! Natuurlijk heb ik zelf wel eens eerder gelijnd en daarmee wat kilo’s verloren maar dat verwatert dan toch weer om één of andere reden.

Ik ben in contact gekomen met Michael. Hij heeft mij geholpen om beter om te gaan met gezonde voeding d.m.v. persoonlijke voedingslijsten en daarnaast moest ik buiten mijn trainingsschema voor thuis ook elke week een uurtje op een leuke manier stevig met hem aan de bak. Hierbij wist hij mij elke week te verrassen met nieuwe oefeningen aangepast aan de ontwikkelingen die ik doormaakte en het resultaat mag er dan ook zeker zijn: 15 kg lichter, een stuk fitter en helemaal geen moeite met het nieuwe eetpatroon.

Ik ben heel erg blij dat ik deze weg ben in gegaan, een hele goede keuze en weet zeker dat ik deze levensstijl zeker kan blijven volhouden!’

Hossein Safaipour (50 jaar)

‘Dat was wat ik zocht een stok achter de deur om die stap te zetten naar een gezondere levensstijl en wat kilo’s lichter. Even dat zetje in mijn rug waardoor ik nu veel bewuster en actiever ben geworden. Jouw aanwezigheid was voor mij erg motiverend en ik keek er dan ook elke week naar uit om weer met jou te mogen sporten! Het resultaat op korte termijn is dan ook erg stimulerend om dit door te zetten. Ik voel me weer fit en zit lekker in mijn vel!

Dat heb ik aan jouw ongedwongen manier van training en coaching te danken!’

Jolanda Maes (55 jaar)

‘Ik vond de trainingen met jou stimulerend. Jij kon mij steeds motiveren en hield het doel wat ik gesteld had in de gaten. Ook in moeilijke tijden waarbij ik terugviel naar oude gewoontes. Na een zeer verhelderend gesprek werd mij ook duidelijk gemaakt waar mijn zwakke punten lagen zodat we hier de focus op konden leggen in het programma zodat ik niet meer zou terugvallen.

Ik heb geleerd hoe ik beter met mijn voedingspatroon om kan gaan en sla nooit meer een ontbijt of tussendoortje over. Daarbij zou ik het niet eens meer kunnen want ik voel nu weer wanneer ik honger heb. Ook weet ik nu dat krachttraining een wezenlijk onderdeel is van het programma. Ik voel me dan ook fysiek en mentaal vele malen sterker!

Jij hebt me weer energie laten ervaren door de goede voeding en het afvallen. Dat hield voor mij in om ook weer plezier in het leven te krijgen en motivatie om leuke dingen naast het werk te ondernemen.

Dank je wel voor alles!’

Sylvia Sack (32 jaar)

‘Na mijn zwangerschap wilde ik niets liever dan zo snel mogelijk weer net zo fit en sterk worden als voorheen. Dankzij Michael is dat gelukt! Ik merkte dat ik elke training meer kon en Michael speelde daar op in. Met zijn enthousiasme en de steeds weer uitdagende oefeningen tijdens de personal training en de bootcamp werd ik zo gemotiveerd om te sporten! Met als resultaat dat ik nu topfit ben.’

Lilian van Eijk (51 jaar)

’Ik ben een vriendin van Michael zijn moeder. Toen ik hoorde dat Michael zijn eigen zaak opende en ik mezelf te zwaar vond heb ik mij opgegeven voor een gratis kennismakingsgesprek. Door zijn enthousiaste verhaal en manier van aanpak heb ik meteen (halverwege December 2015) besloten om aan de slag te gaan.

De afgelopen 16 weken vlogen de overtollige kilo’s (11,6) eraf en heb ik mijn streefgewicht al behaald. Ik doe iedere donderdagochtend in een small group trainen en als ik niet hoef te werken ga ik nog een avond in de week extra bij hem trainen. Het is dan ook nooit hetzelfde in positieve zin, een gewone sportschool is daarom ook niets voor mij, het is super leuk om te doen, gezellig en iedereen doet het op zijn eigen manier wat het fijne ervan is.

Mochten er mensen zijn die dit lezen; maak een afspraak en twijfel niet, je krijgt er spontaan weer goede zin van!’

Corrie Fleuren (56 jaar)

‘Na hersteld te zijn van een beenbreuk, wilde ik mijn conditie weer helemaal opkrikken. En dan ook meteen al mijn spieren trainen. Daarvoor ben ik bij Michael aan het juiste adres. Zelfs buikspieroefeningen zijn niet saai, omdat ze steeds weer op een andere manier worden aangeboden onder zijn persoonlijke, positieve en stimulerende begeleiding!

Hierdoor durfde ik, drie maanden na aanvang van mijn programma, weer de skilatten op. Met de kracht van de beenspieren voelde ik me sterk waardoor ik ook weer 5 km. hardgelopen heb. Dat ik daarbij een paar kilo kwijt ben geraakt door een ander eetpatroon is mooi meegenomen. Zeker zo naar de zomer toe!’

Nico Maas (40 jaar)

’8 februari, mijn eerste keer op de weegschaal bij Michael Verstraeten was confronterend, 92.5 kg en bijna een derde van mijn lichaam bestond uit vet daarnaast mijn bloeddruk te hoog.

De confrontatie met deze resultaten maakte wel indruk. Het was namelijk bijna een jaar geleden dat ik dankzij een ooginfarct 50% van mijn zicht verloor in mijn linkeroog, een jaar van onderzoeken, aanpassingen en vele dieptepunten. Deze periode trok weer aan mij voorbij, had ik dan niets geleerd, ondertussen voorzag Michael de meet resultaten van commentaar. Ik kreeg het allemaal niet mee op dat moment maar wist wel dit nooit meer. ‘Wat zijn je doelen’ vroeg Michael. Hier moest ik even over nadenken, wat zou ik willen, wat zou kunnen? Na even nadenken kwam ik met 2 simpele doelen 80 kg op mijn 40e en 10 km lopen zonder rust (kon op dat moment nog geen kilometer lopen). Dat moet lukken, kreeg ik met veel enthousiasme van Michael te horen.

Het is nu 24 weken later waarin ik 48 keer buiten adem op een matje heb gelegen. Ondertussen ben ik 40 geworden en heb mijn doel van 80 kg behaald (78.9 kg om precies te zijn). Of te wel ik ben 13.6 kg afgevallen, koop kleding 3 maten kleiner en voel me fitter en sterker dan ooit. Daarnaast ben ik een stuk rustiger dan toen ik begon in februari.

Onverminderd weet Michael mij te motiveren om een stapje extra te zetten of juist af te remmen om niet een stapje te veel te zetten. Ook de steun van mijn collega’s van het halletje op de burgemeester van Houtstraat geeft net dat beetje om weer buiten adem te eindigen op dat matje in een halletje.’

Sandra Slenders (50 jaar)

‘Ik had een doel… om op mijn 50ste verjaardag te stralen in mooie leren jurk, die ik van mijn man zou krijgen. Maar dat wilde ik niet zo maar want ik vond mij te dik. Na een moeilijke periode van veel verdriet vanwege het verlies van ons mam moest ik uit mijn schulp getild worden en de overtollige kilo’s moesten er vanaf. En daar wilde ik wel iets voor doen maar wat?

Daar kwam Michael Verstraeten in beeld, want alleen kon ik het niet. Ik had een stok achter de deur nodig. Een filmpje op Facebook van een super leuke Bootcamp training waar jong, oud, dik en dun aan mee deden was dan ook de aanleiding voor een nieuwe start in mijn leven! In de periode heb ik mijzelf leren kennen. Mijn sterke kanten maar ook mijn valkuilen. Samen met Michael hebben we hier kei hard aan gewerkt en na bijna een jaar had ik mijn doel bereikt! Hier ben ik dan ook SUPER trots op en dit heb ik wel samen met Michael gedaan want alleen was me dit nooit gelukt.

Tot op de dag van vandaag train ik nog samen met hem want hij is namelijk erg besmettelijk, zo leuk zijn zijn trainingen! Michael mijn dank is groot en ik blijf nog lang sporten want daar blijf je jong door.’

Thomas Zappe (33 jaar)

’Ik wilde op de dag dat ik ging trouwen (21-05-2016) 88 kilo wegen. In december woog ik 98 kilo en eerdere pogingen om af te vallen waren me niet gelukt. In ieder geval, de kilo’s die ik toen afviel kwamen er ook weer meteen weer aan.

Met dit verhaal ging ik dus ook naar Michael in december 2015. Na het intakegesprek en dezelfde doelstelling als eerder aangegeven ging ik aan de gang. Twee keer in de week sporten en een door Michael wekelijks menu van wat je dagelijks mag eten. Je eet meer dan genoeg, lekker en je word je meer bewust van wat je eet. Oftewel het valt 100% mee! Het sporten is ontzettend leuk, vooral de motivatie die je krijgt van Michael maar ook van andere mensen die hier sporten.

Ruim voor de bruiloft had ik het beoogde doel al behaald! We hebben dan ook een nieuw doel gesteld; een gewicht van 82 kilo en een obstacle run van 12 km lopen op het E3 strand te Eersel (obstacle run). Nu op dit moment weeg ik 85 kilo en afgelopen 11 september heb ik de Dakar Challenge Run van 18 km uitgelopen in plaats van de geplande 12 km.

Ik ben dan ook erg tevreden met alle behaalde resultaten, mijn eetgewoonten en het sporten bij Michael Verstraeten!’

Petra Noordman (39 jaar)

’Er moest iets gebeuren. Ieder jaar werd ik 1 tot 2 kilo zwaarder, ik voelde me niet meer lekker in zomerkleding, ik bleef steeds vaker op de bank voor de tv hangen in plaats van erop uit te gaan. Kortom tijd voor verandering. Maar dat beseffen is één, die gedachten ook omzetten in actie dat is toch wat anders.

Na een speurtocht op internet/ Facebook kwam ik uit bij Michael Verstraeten. Sporten in kleine groepjes, een personal coach en wekelijkse controle van je gewicht. Dat was waar ik naar op zoek was. De knop moest alleen nog wel om. Twee avonden per week sporten en je voedingspatroon aanpassen in combinatie met mijn gezin en drukke baan vergt een andere mindset. Maar daar heb je dan ook een personal coach voor. Motiverend maar streng, geen smoesjes, ACTIE!!

En dat heeft me geholpen. Nu 8 maanden later ben ik bijna 10 kg lichter, ga ik nog steeds graag trainen en heb ik totaal niet het gevoel dat ik aan het lijnen ben. Ik voel met topfit en heb weer volop energie. En daarbij blijf ik nog steeds langzaam dalen in gewicht.

Top Michael!’

SAMEN NAAR EEN GEZONDE LEVENSSTIJL?