Teambuilding

Op een originele manier de 3 pijlers; beweging, voeding & coaching toepassen in de vorm van een ludieke teambuilding. Samen met jouw bedrijf, buurtvereniging, sportteam of vriendengroep gaan we er een mooie dag van maken met als doel; elkaar beter leren kennen op fysiek en mentaal gebied of gewoon voor de fun!

Kennismaken met een gezonde levensstijl in het kader van de samenwerking waarbij een combinatie gemaakt wordt van gezond lunchen of dineren in een restaurant, actief bewegen op maat en coaching door het geven van feedback waardoor je als team sterker wordt.

Bijvoorbeeld met je collega’s een boksclinic en fanatieke groepsopdrachten met aansluitend een etentje, met het sportteam een bootcamptraining ervaren of met de buurtvereniging een greppeltocht lopen. Het is allemaal mogelijk! Vraag gerust naar de mogelijkheden.

GA SAMEN DE STRIJD AAN!

Kan ik je helpen?

Laat hieronder uw gegevens achter voor een gratis adviesgesprek. Ik neem zo snel mogelijk telefonisch contact met u op. Direct een afspraak inplannen? Bel dan naar 06 228 364 54.

Bel mij terug!