Over Michael Verstraeten

Mijn naam is Michael Verstraeten; personal trainer, erkend gewichts- en voedingsconsulent en lifestylecoach in de regio Cranendonck, Hamont en omgeving (Budel, Budel-Schoot, Budel-Dorplein, Gastel, Maarheeze en Soerendonk).

Sport is mijn passie en de basis daarvoor werd gelegd aan het CIOS in Arnhem. Na deze studie te hebben afgerond heb ik mij verder bekwaamd als internationaal erkend personal trainer NASM (National Academy of Sports Medicine) bij verschillende PT organisaties en heb ik daaraan voorafgaand meerdere jaren in de fitnessbranche ervaring opgedaan als fitness en groepslesinstructeur. Hierna heb ik mijn eigen bedrijf Michael Verstraeten Personal Training, Voeding & Coaching opgestart. Ik lever mijn diensten aan huis of heerlijk in de buitenlucht en sinds kort ook in mijn eigen studio onder de naam Personal Gym Cranendonck te Budel.

Omdat ik altijd het uiterste uit mezelf wil halen heb ik tijdens mijn carrière gekozen voor een uitdaging bij de Koninklijke Landmacht. De opleiding tot beroepsmilitair heeft uiteindelijk geleid tot een uitzending bij de Luchtmobiele Brigade naar Afghanistan in 2007. Doelstelling bereikt!

Eigenschappen als mentale hardheid, doorzettingsvermogen en discipline zijn onderdeel van het militaire leven en die hebben mij ook geholpen om mensen te helpen en te overtuigen van het nut van een gezonde levensstijl; niet met een militaire drill, maar door overtuigingskracht, sociale omgang en goede communicatie met de mensen die met mij willen werken. Samen werken aan een gedragsverandering zodat je die gezonde levensstijl voor eens en altijd kunt blijven vasthouden.

Missie en Visie van Michael Verstraeten Personal Training, Voeding & Coaching

De ervaringen die ik als personal trainer heb opgedaan sterken mij in de overtuiging, dat personal training (persoonlijke begeleiding), gezonde voeding en positieve coaching 24/7 de 3 ingrediënten zijn tot succes! Mijn missie is om mensen een stukje gezondheid en levensgeluk terug te geven. Daarom luidt mijn visie:

“SAMEN NAAR EEN GEZONDE LEVENSSTIJL”